موسس و مدیرعامل سابق کمپانی توییتر، جک دورسی؛ در گزارشی اعلام کرده که بزرگترین مشکل و حسرتش این است که این شبکه اجتماعی به یک شرکت تبدیل شده است.
جک دورسی مدتی پیش به سوالی که از او در توییتر پرسیده شده بود که عنوان سوال به این شکل بود که آیا توییتر به همان شکلی که او تصور میکرد، تبدیل شده یا نه، نوشت «بزرگترین مشکل و حسرت من این است که [توییتر] به یک شرکت تبدیل شده است.» مدیرعامل سابق توییتر اعلام کرده که سازوکار فعلی اشتباه است و توییتر باید بر اساس یک پروتکل مدیریت شود و نباید متعلق به هیچ کشور یا شرکتی باشد.
اگر توییتر با یک پروتکل کلی کار میکرد، احتمالا مانند ایمیل میشد چرا که از طریق یک موجودیت متمرکز کنترل نمیشود و افراد مختلف از طریق سرویسدهندگان متفاوت از آن برای ارتباط با یکدیگر استفاده میکنند.
در سال 2013 بود که توییتر به شکل سهامی عام درآمد و توانست سرمایه بسیار زیادی را برای خود جذب کند. با این حال، از زمانی که این شبکه اجتماعی در دست سرمایهگذاران قرار گرفته، مدام در تقلا بوده تا جریان درآمدهای خود را رشد دهد و پاسخگوی وال استریت باشد.
رویای دورسی برای توییتر شاید دیگر از طریق این شبکه اجتماعی قابل اجرا نباشد، اما پلتفرمی مشابه توییتر میتواند این کار را انجام دهد. نسخه متن باز توییتر موسوم به بلواسکای در دست توسعه قرار دارد و میخواهد به شکل غیرمتمرکز باشد. پس این رویا هنوز به طور کامل نمرده و شاید با سازوکاری متفاوت قابل اجرا باشد.
گفتنی است که جک دورسی در ماجرای خرید توییتر توسط ایلان ماسک از پیشنهاد ثروتمندترین فرد جهان استقبال کرده بود. در صورت تکمیل این معامله، او صدها میلیون دلار سود میکند، اما حمایت از کسی که به دفعات ادعاهای گمراهکننده داشته، اطلاعات شرکت خود را مخفی کرده و توافقهای عدم افشا را زیر پا گذاشته، کمی عجیب به نظر میرسد.
اگر به اخبار دنیای تکنولوژی علاقه مند هستید، ما را در شبکههای اجتماعی مختلف تلگرام، روبیکا، توییتر، اینستاگرام و آپارات همراهی کنید.
منبع خبر: techcrunch
ثبت نظر