مدیاتک بزرگ‌ترین سازنده‌ی تراشه‌ی موبایل در دنیا شد؛ عبور از سد قدرتمند کوالکام

تراشه مدیاتک.jpg

کوالکام با تراشه‌های اسنپدراگون خود، سال‌های سال است که بازار گوشی‌های قدرتمند را قبضه کرده است اما در بخش تراشه‌های میان‌رده و پایین رده، حالا این مدیاتک است که گوشی سبقت را ربوده است.

سال 2020 به دلیل همه گیری ویروس کرونا برای اغلب شرکت‌ها در سراسر دنیا دردسرآفرین بود و آن‌ها را با مشکلات زیادی مواجه کرد. با این حال برخی شرکت‌ها هم در این شرایط توانستند موفقیت‌های بسیاری را کسب کنند. مدیاتک یکی از همین کمپانی‌هاست. درواقع بنا به گزارشی جدید، مشخص شده است که مدیاتک برای اولین بار در طول مدت زمان فعالیتش، توانسته است با عبور از رقیبان قدرتمندی همچون کوالکام، به عنوان بزرگ‌ترین تولیدکننده پردازنده موبایلی در سراسر دنیا شناخته شود.

به گزارش مدیاتک، این کمپانی در سال 2020 توانسته است حدود 351.8 میلیون پردازنده‌ی موبایلی به بازار عرضه کند. این در حالی است که میزان فروش این کمپانی در سال 2019 تنها 113.8 میلیون تراشه بوده است. به عبارتی مدیاتک در سال 2019 حدود 17.2 درصد از سهم بازار تراشه‌ی موبایلی را به خود اختصاص داده بود اما این سهم بازار در سال 2020 به 27.2 درصد رسیده است و با یک رشد 10 درصدی مواجه هستیم.

بنا به اطلاعات منتشر شده، موفقیت اخیر مدیاتک همان‌طور که انتظار می‌رفت، به واسطه‌ی تراشه‌های میان‌رده و پایین‌رده بوده است که اغلب در گوشی‌های شیائومی به کار رفته بودند. درواقع پیشرفت شیائومی در سال 2020 به عنوان بزرگ‌ترین مشتری مدیاتک، در پیشرفت مدیاتک نقش اساسی داشته است. به صورت مشخص باید بگوییم که تعداد گوشی‌های شیائومی که از تراشه‌های مدیاتک بهره می‌برند، نسبت به سال 2019، با رشد 223 درصدی همراه شده بود.

بعد از شیائومی، بزرگ‌ترین مشتری مدیاتک، اوپو است که این کمپانی هم در سال 2020 با افزایش گوشی‌های مجهز به این نوع تراشه‌ها، باعث رشد مدیاتک شده است. درواقع تعداد گوشی‌های اوپو با تراشه‌ی مدیاتک در سال 2019 حدود 46.3 میلیون گوشی بوده اما در سال 2020، این تعداد گوشی به 55.3 میلیون گوشی ارتقاء یافت. از سوی دیگر، سامسونگ هم تعداد زیادی از گوشی‌های مقرون به صرفه، میان‌رده و پایین‌رده‌ی خود را به این تراشه‌ها مجهز کرده بود.

به نظر می‌رسد که این رشد ادامه دار باشد زیرا هواوی و آنر احتمالاً در خصوص پردازنده تنها بتوانند روی تراشه‌های مدیاتک حساب باز کنند و این به معنای افزایش فروش تراشه‌های مدیاتک خواهد بود. حالا نظر شما درباره‌ی این تراشه‌ها چیست؟ آیا تراشه‌های مدیاتک قدرت کافی برای حضور گوشی‌های میانرده و پایین رده را دارند؟

اخبار مرتبط:

اسنپدراگون 888 کوالکام؛ قوی‌‎ترین پردازنده‌ی موبایلی اندرویدی معرفی شد

اگر به اخبار دنیای تکنولوژی علاقه مند هستید، ما را در شبکه‌های اجتماعی مختلف تلگرام، روبیکا، توییتر، اینستاگرام و آپارات همراهی کنید.

منبع خبر: androidauthority


1 نظر درباره‌ی این پست نوشته شده است.

mohandes

چهارشنبه, 11 فروردین 1400

شرکت مدیاتک سابقه ای طولانی در زمینه ساخت تراشه های مولتی مدیا داشته
حتی پخش های دی وی دی خانگی نیز مجهز به تراشه های این شرکت هستند

پاسخ

ثبت نظر