کوالکام تغییر روش نامگذاری چیپست‌های اسنپدراگون را تأیید کرد

Untitled-1.jpg

ساعاتی پیش کمپانی کوالکام به صورت رسمی اعلام کرد که تغییراتی در نحوه نام‌گزاری پردازنده‌های اسنپدراگون ایجاد خواهد شد و از این به بعد نام‌های مبتنی بر اعداد سه رقمی کنار گذاشته می‌شوند. این شرکت تصمیم گرفته تا هفت روز دیگر یعنی 9 آذر ماه رویداد سالانه‌ی Tech Summit برا برگزار کند و در جریان آن جدیدترین تراشه‌ی پرچم‌دار این شرکت معرفی می‌شود و احتمالا جزئیات بیشتری در مورد نامگذاری چیپست‌های این شرکت اعلام خواهد شد.

براساس اخبار منتشر شده از کمپانی کوالکام، تمام تراشه‌های این شرکت صرفا از برند اسنپدراگون استفاده خواهند کرد و در نام آن‌ها دیگر اشاره‌ای به کوالکام نخواهد شد. بزرگ‌ترین تغییر در نام‌گزاری مربوط به اعداد هر پردازنده است. در سال‌های گذشته، تراشه‌های این شرکت با نام‌هایی مانند اسنپدراگون ۴۸۰، ۷۶۵ یا ۸۸۸ راهی بازار شده‌اند.

این اعداد که بعد از نام‌ها قرار می‌گیرد هرکدام نشان دهنده یک نشانه خاص است. عدد نخست معمولا به قدرت تراشه‌ی موردنظر اشاره دارد. به عنوان مثال تراشه‌هایی که نام آن‌ها با عدد ۸ شروع می‌شود، معمولا از نوع پرچم‌دار محسوب می‌شوند و تراشه‌های سری ۴ در دسته‌ی پایین‌رده قرار می‌گیرند. عدد دوم عمدتا مربوط به به‌روزرسانی سالانه‌ی این تراشه‌ها است. مثلا اسنپدراگون ۸۷۵ جانشین ۸۶۵ به حساب می‌آید. در نهایت عدد آخر هم مربوط به به‌روزرسانی جزئی است که مثلا می‌توانیم به اسنپدراگون ۷۶۵G و ۷۶۸G اشاره کنیم.

Qualcomm-Smartphone-logo-smartphone-1200x675-1.jpg
-

به طور کلی این رویکرد در نام‌گزاری محصولات، باعث خواهد شد تا کاربران گیج شوند و و البته از طرف دیگر باید خاطرنشان کنیم این اعداد در حال تمام شدن هستند. به عنوان مثال سال گذشته اسنپدراگون ۸۸۸ راهی بازار شد، سری ۷ به اسنپدراگون ۷۸۰ رسیده و سری ۶ هم با اسنپدراگون ۶۹۵ عملا جای مانور زیادی ندارد.

قرار است که از این به بعد دیگر شاهد نام‌گزاری متفاوتی از کوالکام باشیم. این شرکت می‌خواهد روند جدید نامگذاری را با جدیدترین تراشه‌ی پرچم‌دار خود آغاز کند که در ابتدا گفته می‌شد با نام اسنپدراگون ۸۹۸ راهی بازار می‌شود. اما مدتی قبل تعدادی از افشاگران اعلام کردند که اسنپدراگون ۸ نسل ۱ نام این تراشه خواهد بود. حالا بر اساس اعلام کوالکام، به نظر می‌رسد جدیدترین تراشه‌ی پرچم‌دار کوالکام با همین نام رسما معرفی خواهد شد.

گفتنی است این شرکت برای تراشه‌های مختص کامپیوترها هم سال‌هاست از چنین رویکردی استفاده می‌کند. به عنوان مثال می‌توانیم به تراشه‌های اسنپدراگون ۸cx نسل ۲ و اسنپدراگون ۷c نسل ۲ اشاره کنیم.

اگر به اخبار دنیای تکنولوژی علاقه مند هستید، ما را در شبکه‌های اجتماعی مختلف تلگرام، روبیکا، توییتر، اینستاگرام و آپارات همراهی کنید.

منبع خبر: Android Authority

پویان معصومی.jpg

پویان معصومی - کارشناس تولید محتوا

نویسندگی در حوزه تکنولوژی یکی از تفریحات و علاقه مندی‌های من به عنوان یک فارغ التحصیل رشته مهندسی تکنولوژی نرم افزار است که به کار اصلی بنده تبدیل شده و تولید محتوا را به صورت ویژه‌ای دنبال می‌کنم.

اگر پیشنهاد یا انتقادی داشتی با من در ارتباط باش.



حتما در اینستاگرام من را دنبال کنید.


0 نظر درباره‌ی این پست نوشته شده است.

ثبت نظر