پژوهش جدید: روزی 4000 قدم پیاده‌روی می‌تواند خطر مرگ را کاهش دهد

rahraften.jpg

در تحقیقی که به عنوان مهم‌ترین تاکنون در این زمینه انجام شده است، دانشمندان به این نتیجه رسیده‌اند که روزانه پیاده‌روی به مقدار 4000 قدم می‌تواند ریسک مرگ ناشی از دلایل مختلف را کاهش دهد. هرچه میزان پیاده‌روی بیشتر باشد، فواید سلامتی نیز به میزان بیشتری افزایش می‌یابد.

به گزارش گاردین، یک گروه از محققان تحت رهبری "ماچی باناچ"، استاد کاردیولوژی دانشگاه پزشکی لودز لهستان، با بررسی داده‌های 226,889 نفر از 17 مطالعه پیشین، به این نتیجه رسیدند که تعداد حداقل 3967 قدم پیاده‌روی در روز می‌تواند باعث کاهش ریسک مرگ ناشی از دلایل متنوع از جمله بیماری‌ها شود. در صورتی که این تعداد به 2337 قدم کاهش یابد، ریسک مرگ ناشی از بیماری‌های قلبی-عروقی نیز کاهش خواهد یافت.

در این تحقیق آمده است که با هر افزایش 1000 قدم پیاده‌روی، میزان مرگ و میر ناشی از دلایل مختلف تقریباً 15 درصد کاهش می‌یابد، و با افزایش 500 قدم دیگر، کاهش 7 درصدی در مرگ و میر ناشی از بیماری‌های قلبی-عروقی مشاهده می‌شود. این پژوهش نشان می‌دهد که تأثیر مثبت پیاده‌روی برای افزایش سلامت و کاهش ریسک مرگ، نه تنها به سن و نه تنها به شرایط اقلیمی منطقه خاص محدود نمی‌شود و در واقع، برای زنان و مردان به طرز مشابهی مؤثر است.

2.8843358.jpg.webp
-

در مورد میزان پیاده‌روی لازم برای افراد جوان و سالمند، محققان اظهار داشته‌اند که بیشترین تأثیر سلامتی در افراد جوان‌تر با روزانه راه رفتن بین 7 تا 13 هزار قدم دیده می‌شود. همچنین این اثر مفید در افراد بالای 60 سال با پیاده‌روی روزانه بین 6 تا 10 هزار قدم مشاهده شده است. آن‌ها همچنین به تجزیه و تحلیل تأثیر پیاده‌روی تا 20 هزار قدم در روز پرداخته‌اند که نشان می‌دهد افزایش تعداد قدم‌ها به 20 هزار در روز نیز باعث افزایش فواید سلامتی و کاهش ریسک برای افراد می‌شود. البته داده‌های مربوط به افرادی که به این میزان پیاده‌روی می‌کنند، کمتر وجود دارد.

باناچ تأکید می‌کند: "در دنیایی که داروهای پیشرفته‌تری برای بیماری‌های خاص مانند بیماری‌های قلبی-عروقی وجود دارد، باور دارم که تأکید همیشگی باید بر تغییر در سبک زندگی، شامل تغییر در رژیم غذایی و ورزش، باشد. این تحقیق نشان می‌دهد که تغییر در این عوامل، به مراتب بیشتر از داروها، تأثیر موثری در کاهش مشکلات قلبی-عروقی و افزایش طول عمر دارد."

نتایج این تحقیق در مجله European Journal of Preventive Cardiology منتشر شده است.

اگر به اخبار دنیای تکنولوژی علاقه مند هستید، ما را در شبکه‌های اجتماعی مختلف تلگرام، روبیکا، توییتر، اینستاگرام و آپارات همراهی کنید.

منبع خبر: theguardian

پویان معصومی.jpg

پویان معصومی - کارشناس تولید محتوا

نویسندگی در حوزه تکنولوژی یکی از تفریحات و علاقه مندی‌های من به عنوان یک فارغ التحصیل رشته مهندسی تکنولوژی نرم افزار است که به کار اصلی بنده تبدیل شده و تولید محتوا را به صورت ویژه‌ای دنبال می‌کنم.

اگر پیشنهاد یا انتقادی داشتی با من در ارتباط باش.



حتما در اینستاگرام من را دنبال کنید.


0 نظر درباره‌ی این پست نوشته شده است.

ثبت نظر