با شروع سال تحصیلی جدید و لزوم برگزاری کلاسهای درسی به صورت مجازی و آنلاین، دانش آموزان یکی از گروههای کاربری مهمی هستند که برای انجام کارهای مربوطه به مدرسه، نیاز به یک لپ تاپ مناسب و خوش قیمت دارند تا به کمک آن بتوانند درسهای خود را از داخل خانه ادامه دهند. در این بین، نوع نیازها و انتظارات هر دانش آموز ممکن است با یکدیگر متفاوت باشد که این موضوع به استفادههای آنها از لپ تاپ مربوط میشود.
با این حساب، لپ تاپ مناسب برای دانش آموزان لپ تاپی است که قدرت پردازشی معمولی داشته باشد؛ چراکه نیازی به اجرای نرم افزارهای سنگین و پیشرفته نیست و حداقل مشخصات سخت افزاری هم برای استفادههای آنها مناسب خواهند بود. البته باید این را هم در نظر گرفت که بعضی دانش آموزان ممکن است بخواهند علاوه بر کارهای درسی مربوط به مدرسه، به اجرای بعضی بازیها یا کار با برخی نرم افزارها مثل فتوشاپ یا ادیت ویدئو بپردازند که در این صورت بهتر است لپ تاپ قدرتمندتری خریداری کنید تا جوابگوی نیازهای آنها باشد.
لپ تاپهای دانش آموزی چه مشخصاتی باید داشته باشند؟
اولین اقدامی که قبل از خرید هر نوع لپ تاپی باید انجام دهید این است که قطعات سخت افزاری و مشخصات فنی آنها را به دقت مورد بررسی قرار دهید تا در نهایت بتوانید بهترین لپ تاپ را متناسب با نیازهای شخصی تان انتخاب کنید. لپ تاپهای دانش آموزی نیز از این قاعده مستثنی نیستند و باید موقع خرید با تحقیق و بررسی سخت افزار آنها و مشخصاتی که دارند، مناسبترین لپ تاپ را خریداری کنید.
امروزه با توجه به اینکه شرکتهای مختلفی در سراسر دنیا مدلهای گوناگونی از لپ تاپهای دانش آموزی را تولید میکنند، انتخاب و خرید لپ تاپ مناسب که جوابگوی نیازهای این دسته از کاربران باشد، کار دشواری است. در ادامه با بررسی مهمترین ویژگیهای این نوع لپ تاپها قصد داریم شما عزیزان را برای خرید بهترین لپ تاپ دانش آموزی با مناسبترین قیمت راهنمایی کنیم. با ما همراه باشید.
پردازندهی مرکزی و اهمیت آن در انتخاب لپ تاپ دلخواه
جزء اصلی و مهم هر لپ تاپی، پردازندهی مرکزی است که با مشخصات فنی و ویژگیهای خود، تعیین کنندهی قدرت لپ تاپ در پردازش اطلاعات و اجرای دستورات است. تعداد هستهها، تردها و فرکانس کاری سی پی یو، سه پارامتر مهمی هستند که قبل از خرید هر لپ تاپی باید به آن دقت کنید.
با توجه به اینکه برای استفادههای دانش آموزی نیازی به لپ تاپ قدرتمند و گران قیمت نیست، CPU این دسته از لپ تاپها بهتر است 2 تا 4 هسته داشته باشند که قدرت و توان کافی برای کارهای سبک را دارا خواهند بود. بنابراین، پردازندههای سری Celeron، Pentium، Core i3 و Core i5 اینتل یا CPU های سری Ryzen 3 شرکت AMD کاملاً مناسب هستند و کمک میکنند تا قدرت و عملکرد پردازشی این دسته از لپ تاپها تضمین شده باشد.
چه مقدار حافظهی رم مناسب است؟
با توجه به اینکه این دسته از لپ تاپها برای استفادههای روزمرهی دانش آموزان مناسب هستند، باید رم مناسبی داشته باشند تا موقع استفاده از لپ تاپ با کندی سیستم و کاهش سرعت در اجرای برنامهها مواجه نشوند. به همین دلیل، رم لپ تاپهای دانش آموزی بهتر است حداقل 8 گیگابایت ظرفیت داشته باشند تا سرعت و عملکرد سیستم خوب باشد و تا مدت زیادی جوابگوی نیازهای آنها باشد. البته اکثر لپ تاپها قابلیت ارتقاء رم دارند که میتوانید با خرید رم جدید که ظرفیت بالاتری داشته باشد، مقدار رم فعلی لپ تاپ را افزایش دهید.
آیا وجود کارت گرافیک مجزا مهم است؟
با اینکه اکثر لپ تاپهای دانش آموزی کارت گرافیک مجزا ندارند و همان گرافیک مجتمع سی پی یو به راحتی جوابگوی نیازهای دانش آموزان و استفادههای آنها است، اما اگر لپ تاپ را برای انجام کارهای حرفهایتر میخواهید و نیاز به گرافیک قدرتمندتری دارید، بهتر است لپ تاپ های حرفهایتر مثل لپ تاپ های گیمینگ را خریداری کنید که گرافیک جداگانه با قدرت پردازشی بالا داشته باشد. البته به این نکته توجه کنید که وجود گرافیک مجزا در لپ تاپ باعث بالاتر رفتن قیمت آن میشود ولی در عوض قدرت گرافیکی بهتری را ارائه میدهد.
حافظهی داخلی؛ SSD بهتر است یا هارد؟
با توجه به سریعتر شدن قطعات سخت افزاری مثل پردازندهها و حافظههای رم نسبت به گذشته، لپ تاپهای امروزی بهتر است از حافظه SSD بهره ببرند که سرعت بسیار بیشتری نسبت به هارد دیسکها دارد تا جوابگوی سرعت بالای این قطعات باشد و سرعت و عملکرد لپ تاپ را افزایش دهد.
توجه داشته باشید که SSD ها قیمت بیشتری نسبت به HDD ها دارند و معمولاً قیمت تمام شدهی لپ تاپ را بالا میبرند و اکثراً با ظرفیتهای کم مثل ۱۲۸، ۲۵۶ و ۵۱۲ گیگابایت در لپ تاپها استفاده میشوند. اگر این مقدار فضا جوابگوی نیازهای فرزند شما نیست، میتوانید لپ تاپی را خریداری کنید که تنها از هارد دیسک با ظرفیت بالا بهره ببرد یا علاوه بر اس اس دی، یک هارد هم داشته باشد تا مشکلی از نظر کمبود فضا نداشته باشند.
صفحه نمایش ایده آل برای لپ تاپهای دانش آموزی
صفحه نمایش اکثر لپ تاپهای دانش آموزی، ابعاد 13 تا 15.6 اینچی دارند که اندازهی بسیار مناسبی محسوب میشود و فضای کافی را برای کار با لپ تاپ در اختیار دانش آموزان میگذارد. بسته به لپ تاپ انتخابی و قیمتی که دارد، برخی از آنها دارای صفحه نمایش FHD هستند و بعضی دیگر صفحه نمایش HD دارند.
موقع خرید باید حتماً به کیفیت صفحهی لپ تاپ دقت کنید تا بهترین مدل را بر اساس کیفیت تصویر خریداری کنید. طبیعی است که لپ تاپهای FHD، ارزش خرید بالاتری دارند و تصویر خوبی را ارائه میدهند که برای استفادههای روزمره و فیلم دیدن مناسب هستند و کار با آنها نیز لذت بخشتر خواهد بود.
باتری و شارژ دهی آن چه اهمیتی دارد؟
باتری و مدت زمان شارژ دهی آن، از فاکتورهای مهم و تأثیر گذار در انتخاب لپ تاپهای دانش آموزی هستند. با توجه به اینکه دانش آموزان ممکن است ساعات زیادی از لپ تاپ شان استفاده کنند و در کلاسهای درس حاضر باشند، باید لپ تاپی برای آنها خریداری کنید که باتری مناسبی داشته باشد و بتواند تا چندین ساعت شارژ دهی کند. چنین لپ تاپهایی با توجه به اینکه سخت افزارشان کم مصرف است، مصرف باتری کمی دارند و شارژ دهی آنها نیز بالاتر است و برای استفادههای طولانی مدت کاملاً مناسب خواهند بود.
جمع بندی
لپ تاپهای دانش آموزی، دستهی مهمی از لپ تاپها هستند که مشخصات فنی خوب و قیمت مناسبی دارند و برای دانش آموزان که میخواهند در کلاسهای آنلاین حاضر شوند و درسهای خود را در منزل به کمک آن بخوانند، مناسب خواهند بود.
با توجه به نوع کاربری این نوع لپ تاپها و قیمتی که دارند، از سخت افزارهای قدرتمندی استفاده نمیکنند. پردازندهی لپ تاپهای دانش آموزی، اکثراً 2 تا 4 هسته دارند و از 4 گیگابایت رم یا بیشتر بهره میبرند که قدرت پردازشی خوبی را برای استفادههای معمولی ارائه میدهند. با توجه به ماهیت این لپ تاپها، اکثرا نیازی به کارت گرافیک مجزا در آنها نیست.
اگر به اخبار دنیای تکنولوژی علاقه مند هستید، ما را در شبکههای اجتماعی مختلف تلگرام، روبیکا، توییتر، اینستاگرام و آپارات همراهی کنید.
منبع خبر: فافا
ثبت نظر