عملکرد چشمگیر اسنپدراگون ایکس الیت در بنچمارک‌ها

napdragon X elite

بنچمارک‌های اولیه از پردازنده‌ی اسنپدراگون ایکس الیت با توان ۲۸ وات نشان می‌دهند که این تراشه عملکرد خوبی در مقابل رقبا دارد.

بسیاری از کارشناسان معتقدند که کوالکام با معرفی اسنپدراگون ایکس الیت، قدم بزرگی در توسعه لپ‌تاپ‌های ویندوزی مبتنی بر آرم برداشته است. کاربران نیز مشتاقانه منتظر نتایج عملکرد این پردازنده هستند تا جایگاه آن را نسبت به رقبا بررسی کنند.

 

نتایج بنچمارک CineBench 2024: اسنپدراگون ایکس الیت در مقابل رقبا

نتایج بنچمارک CineBench 2024 برای اسنپدراگون ایکس الیت منتشر شده که بسیار جالب توجه است. این تراشه با دو رقیب با نام‌های A و B مقایسه شده است. امتیاز عملکرد تک‌هسته‌ای اسنپدراگون ایکس الیت با توان ۲۸ وات و ۶۵ وات به ترتیب ۱۰۶ و ۱۳۳ و امتیاز عملکرد چندهسته‌ای آن با همان توان‌ها به ترتیب ۱٬۷۰۱ و ۱٬۲۳۰ است. 

مقایسه با پردازنده‌های اینتل و AMD

به گفته منابع مختلف، پردازنده‌های A و B به ترتیب اینتل سری میتیورلیک (Core Ultra) و AMD سری هاک‌پوینت (Ryzen 8000 Zen4) هستند. امتیاز بنچمارک این دو پردازنده در بخش تک‌هسته‌ای به ترتیب ۱۰۷ و ۱۰۲ و در بخش چندهسته‌ای ۹۲۴ و ۹۰۳ است که اسنپدراگون ایکس الیت را در جایگاه بالاتری نسبت به آن‌ها قرار می‌دهد.

sd-x-elit-cinebench-666e7d7d4b10d5a6894bcb03
-

توان مصرفی و عملکرد پردازنده‌ها

نکته مهمی که باید به آن توجه کرد این است که توان مصرفی پردازنده‌های A و B به ترتیب ۷۰ و ۶۰ وات است که احتمالاً به توان مصرفی اولیه‌ی آن‌ها در ابتدای اجرای بنچمارک اشاره دارد. همچنین برای هر پردازنده دو امتیاز مشاهده می‌شود که عدد بالا عملکرد تک‌هسته‌ای و عدد پایین عملکرد چندهسته‌ای را نشان می‌دهد.

پردازنده

توان مصرفی (چندهسته‌ای)

SingleCore

MultiCore

اسنپدراگون ایکس الیت

۲۸ وات

۱۰۶

۱۰۷۱

اسنپدراگون ایکس الیت

۶۵ وات

۱۳۳

۱۲۳۰

اینتل Core Ultra 100

۷۰ وات (احتمالا توان اولیه)

۱۰۷

۹۲۴

AMD Ryzen 8000

۶۰ وات (احتمالا توان اولیه)

۱۰۲

۹۰۳

اپل M2 Max

۳۲ وات

۱۲۱

۱۰۲۵

اپل M3

۲۰ وات

۱۳۷

۶۵۹

مقایسه با تراشه‌های اپل

برای مقایسه عملکرد اسنپدراگون ایکس الیت با تراشه‌های اپل، باید بدانید که تراشه‌ی M2 Max با توان مصرفی حدود ۳۲ وات به امتیازهای تک‌هسته‌ای و چندهسته‌ای ۱۲۱ و ۱۰۲۵ دست می‌یابد و تراشه‌ی ۲۰ واتی M3 نیز به امتیازهای ۱۳۷ و ۶۵۹ می‌رسد. با توجه به بنچمارک‌های اولیه، نسخه‌ی ۲۸ واتی اسنپدراگون ایکس الیت در پردازش چندهسته‌ای با تراشه‌ی قدرتمندی همچون M2 Max برابری می‌کند، اما در پردازش تک‌هسته‌ای با اختلاف ۱۲ درصدی عقب می‌ماند. در مقایسه با M3، ضعف عملکرد تک‌هسته‌ای به ۲۲ درصد می‌رسد.

بنچمارک‌های اولیه نشان می‌دهد که اسنپدراگون ایکس الیت در پردازش‌های چندهسته‌ای عملکرد بسیار خوبی دارد و توانسته است در این زمینه با تراشه‌های پیشرو رقابت کند. با این حال، در پردازش‌های تک‌هسته‌ای هنوز نیاز به بهبود دارد تا بتواند به‌طور کامل با رقبا برابری کند. با این وجود، عملکرد کلی این پردازنده نشان می‌دهد که کوالکام در مسیر درستی قرار دارد و می‌تواند جایگاه قابل توجهی در بازار لپ‌تاپ‌های ویندوزی مبتنی بر آرم کسب کند.

 

اگر علاقه‌مند دنیای تکنولوژی هستید حتما شبکه‌های اجتماعی فیسیت را در اینستاگرام، تلگرام، روبیکا، توییتر و آپارات را دنبال کنید. 

منبع خبر: x.com_negativeonehero

پویان معصومی.jpg

پویان معصومی - کارشناس تولید محتوا

نویسندگی در حوزه تکنولوژی یکی از تفریحات و علاقه مندی‌های من به عنوان یک فارغ التحصیل رشته مهندسی تکنولوژی نرم افزار است که به کار اصلی بنده تبدیل شده و تولید محتوا را به صورت ویژه‌ای دنبال می‌کنم.

اگر پیشنهاد یا انتقادی داشتی با من در ارتباط باش.



حتما در اینستاگرام من را دنبال کنید.


0 نظر درباره‌ی این پست نوشته شده است.

ثبت نظر