وضعیت ایکسباکس در اروپا، به جز انگلستان، چندان مساعد نیست. همانطور که پیش از این نیز اعلام شده بود، میزان فروش کنسول ایکسباکس، بسیار کمتر از دیگر رقبای خود است اما در روزهای اخیر، فروش کنسولهای مایکروسافت در این قاره واقعاً با رکود مواجه شده است.
هفتهی گذشته، تام وارن از وبسایت The Verge به نقل از شایعاتی گزارش داد که مایکروسافت بهطور جدی در حال بررسی کاهش قابل توجه تلاشهای بازاریابی برای کنسولهای ایکسباکس در بازارهای خاص منطقهی EMEA (اروپا، خاورمیانه و آفریقا) است تا صرفاً روی سرویس اشتراکی خود، یعنی گیمپس، تمرکز کند.
حال، مدیر بازاریابی ایکسباکس در منطقهی EMEA، مایکل فلت، آشکارا دربارهی دریافت بودجهی بسیار کمتر نسبت به بخش پلیاستیشن سونی صحبت کرده است. او در مصاحبهای با Marketing Week گفته است:
"از نظر تأمین بودجه، ما باید برای رقابت بسیار سخت کار کنیم. متأسفانه، آنها (پلیاستیشن) از نظر هزینهی بازاریابی، ما را تحتالشعاع قرار میدهند. آنها از بودجهای برای بازاریابی برخوردارند که ما نمیتوانیم از آن بهرهمند شویم. اما اشکالی ندارد. ما رویکردی را در پیش گرفتهایم که میتوانم آن را مسئولیتپذیرانهتر از نظر مالی در قبال سرمایهگذاری در رسانهها بنامم. ما از بودجهی هنگفت بازاریابی برخوردار نیستیم، بنابراین واقعاً باید بسیار زیرک و سرسخت باشیم تا برای بودجهای بجنگیم که احتمالاً به بخش دیگری اختصاص مییابد."
بدیهی است که شنیدن صحبتهای مدیر بازاریابی یکی از بخشهای مایکروسافت دربارهی “زیرکی و سرسختی” برای تأمین بودجه، باعث تعجب بسیاری از مردم میشود. غول نرمافزاری مایکروسافت، با ارزش سهام ۳.۲۵ تریلیون دلاری، در حال حاضر پس از اپل (که اخیراً جایگاهها را با هم عوض کردهاند) دومین شرکت با ارزش در جهان است.
علاوه بر این، مایکروسافت در چند سال گذشته با صرف هزینههای هنگفت، اقدام به خرید ناشرانی مانند بتسدا به مبلغ ۸.۱ میلیارد دلار و اکتیویژن بلیزارد به مبلغ ۶۸.۷ میلیارد دلار کرده است. پس چرا بودجه تبلیغات ایکسباکس، بسیار ناچیز است؟
به هر حال، صحبت صریح یک مدیر ارشد دربارهی کمبود بودجه، کمی عجیب به نظر میرسد. ایکسباکس در حال حاضر در وضعیت سختی در اروپا قرار دارد. آیا آنها برای بازگشت تلاش میکنند یا حداقل در زمینهی بازاریابی، میدان را خالی خواهند کرد؟ نظر شما چیست؟
اگر علاقهمند دنیای تکنولوژی هستید حتما شبکههای اجتماعی فیسیت را در اینستاگرام، تلگرام، روبیکا، توییتر و آپارات را دنبال کنید.
منبع خبر: wccftech.com
ثبت نظر