نوت بوک های اپل همیشه از آخرین استاندارد های بی سیم پیروی کرده اند، و بر این اساس گاها از رقبای خود پیشی گرفته اند. در تابستان سال 1999 اپل با نام AirPort وارد کسب و کار روتر های بی سیم شد. و در سال 2003 اپل AirPort Extreme را بر اساس 802.11 g معرفی کرد. این شرکت در سال 2013 آخرین مدل خود AirPort Time Capsule را عرضه کرد.
امروز شاهد این هستیم که اپل در حال کناره گیری از بازار روتر های بی سیم است کما این که از بازار صفحه نمایش های مستقل نیز کناره گیری.
امروز بلومبرگ (Bloomberg) گزارش داد که تصمیم های خود مبنی بر توسعه ی روتر های بی سیم و فرایند های مرتبط با آن را در اوایل سال جاری متوقف کرده است.
از سال 2013 اپل روتر های خود را بازیابی نکرده است و طی سال ها با به روز رسانی های مکرر روتر هایش را مطابق استاندارد های جدید صنعت بی سیم پیش برده است. تصمیم به انحلال این تیم نشان دهنده ی این است که این شرکت در حال سرعت بخشی به روند توسعه ی روتر های جدید می باشد.
در طول تاریخ خط تولید AirPort اپل از شرکت های دیگر مانند D-Link، NetgearInc. و Belkin International Inc. که برای اخذ استاندارد های جدید عقب جا مانده اند، جلوتر بوده است.
در حالی که این خبر در حال روشن تر شدن بود، روز جمعه هفته ی جاری اعلام شد که D-Link در حال همکاری با شرکت مایکروسافت برای توسعه ی سوپر وای فای ها می باشد.
دی لینک می گوید: اتصال وای فای ها در فضاهای سفید راه کار سوپر وای فای ها هستند؛ فرکانس های رادیویی که به تلویزیون اختصاص دارند اما استفاده نمی شوند را می توان به عنوان زیر ساخت های ارتباطی بی سیم در مناطق فراتر از پوشش باند شبکه های اینترنت بی سیم مورد استفاده قرار داد. دی لینک افزود: مایکروسافت شبکه های سوپر وای فای را در ایالات متحده راه اندازی کرده است و برنامه دارد که این کار را در سه کشور دیگر نیز انجام دهد.
هم چنین شرح داد: در حالی که خدمات تجاری وای فای با بالاترین سرعت ها بر اساس استاندارد 802.11 ad هستند، سوپر وای فای ها با رعایت این استاندارد و با پوشش فضای بزرگ تر و نفوذ بالا به دلیل استفاده از فضا های سفید خدمات بهتری را ارائه می کند.
در واقع اصول اولیه در استاندارد 802.11 af اهداف آینده ی خود را توضیح نمی دهد. مزایای مبهمی که برخی از سایت ها به آن ها اشاره کرده اند می تواند بیان گر این حقیقت باشد که این نوع وای فای می تواند تا چندین مایل کاربران را تحت پوشش داشته باشد به گونه ای که تمام جوامع بتوانند از خدمات بهره مند شوند. این موضوع برای شرکت ها و یا دانشگاه ها که در محیط های عظیم به همراه پارک های تفریحی، استراحتگاه ها و دیگر موارد گسترده شده اند بسیار کاربردی خواهد بود.
اشاره شده است که مایکروسافت در تلاش است تا این استاندارد را در کشور ها و بازار ها گسترش دهد. به این ترتیب هزینه ی کاربران برای آنلاین شدن کاهش خواهد یافت.
منبع خبر: faceit
ثبت نظر