در بسیاری از موارد نیاز است بدون اینکه بهصورت فیزیکی در پشت کامپیوتر شخصی قرار بگیرید آن را از راه دور مدیریت و یا رفع اشکال کنید. شرکت مایکروسافت برای رفع این مشکل، سرویسی به نام Remote Desktop را ارائه داده است. با استفاده از این سرویس شما میتوانید به کامپیوترهای مختلف در بسترهای ارتباطی مختلف از راه دور متصل شوید و کارهای مورد نظر خود را انجام دهید.
با استفاده از سرویس remote desktop ویندوز بدون نیاز به هیچ نرمافزار جانبی، به سیستم مورد نظر خود از راه دور وصل شوید.
در بسیاری از موارد نیاز است بدون اینکه بهصورت فیزیکی در پشت کامپیوتر شخصی قرار بگیرید آن را از راه دور مدیریت و یا رفع اشکال کنید. شرکت مایکروسافت برای رفع این مشکل، سرویسی به نام Remote Desktop را ارائه داده است. با استفاده از این سرویس شما میتوانید به کامپیوترهای مختلف در بسترهای ارتباطی مختلف از راه دور متصل شوید و کارهای مورد نظر خود را انجام دهید. در این مقاله قصد داریم نحوهی فعال کردن و استفاده از این سرویس را در ویندوز 7 و 8 به شما آموزش دهیم.
نکته: سرویس Remote Desktop از پورت شماره 3389 استفاده میکند، بنابراین در صورتی که فایروال شبکه شما این پورت را بسته باشد شما قادر به برقراری ارتباط از راه دور نخواهید بود. این قابلیت به صورت پیش فرض در سیستم عامل ویندوز فعال نیست و بنابراین بایستی در اولین قدم این قابلیت را در ویندوز فعال کنید. نکته مهم این است که این قابلیت باید در کامپیوتر میزبان فعال شود.
فعال سازی قابلیت Remote desktop روی سیستم میزبان
بر روی My Computer راست کلیک کرده و گزینه Properties را انتخاب کنید.
در پنجرهی باز شده روی گزینهی Advanded system setting کلیک کنید.
از تب Remote گزینهی Allow Remote Assistance را فعال کنید. سپس در قسمت Remote Desktop برای امنیت بیشتر گزینهی سوم را فعال کنید؛ و دکمهی ok را بفشارید.
اکنون قابلیت Remote desktop، روی سیستم میزبان فعال شده است.
استفاده از قابلیت Remote desktop در سیستم ریموت کننده
از منوی Start، برنامهی Remote Desktop را باز کنید و نام یا IP کامپیوتر میزبان را وارد کنید.
ممکن است در حین برقراری ارتباط، با این قسمت امنیتی مواجه شوید؛ که بایستی گزینهی Yes را انتخاب کنید.
در مرحلهی بعدی هنگامی که میخواهید وارد سیستم میزبان شوید، باید user name و password دستگاه میزبان را وارد کنید تا ارتباط شما برقرار شود.
نکته: در سیستم میزبان حتماً باید user name و password تنظیم شده باشد.
حالا به راحتی میتوانید از سیستم خودتان به کامپیوتر میزبان وارد شوید و به دسکتاپ و درایوها و اطلاعات سیستم میزبان دسترسی داشته باشید و تغییرات مورد نظر خود را اعمال نمایید.
ثبت نظر