حدودا یک هفته از فیلترینگ تلگرام در ایران میگذرد، پیامرسانی که نیمیاز کاربرانش در سراسر دنیا را ایرانیان تشکیل داده بودند. بسیاری از کسبوکارها به دلیل قابلیتهای بسیار تلگرام از این پیامرسان برای تبلیغات استفاده میکردند و این شبکه باعث اشتغال بسیاری از جوانان شده بود. با همه اوصاف فیلترینگ شبکههای اجتماعی مخالفان خود را دارد، مخالفانی که بعضا از مقامات دولتی هستند. سخنان این افراد را در فیسیت بخوانید.
مخالفت برخی مقامات دولتی با فیلترینگ شبکههای اجتماعی
حدودا یک هفته از فیلترینگ تلگرام در ایران میگذرد، پیامرسانی که نیمی از کاربرانش در سراسر دنیا را ایرانیان تشکیل داده بودند. بسیاری از کسبوکارها به دلیل قابلیتهای بسیار تلگرام از این پیامرسان برای تبلیغات استفاده میکردند و این شبکه باعث اشتغال بسیاری از جوانان شده بود. با همه این اوصاف فیلترینگ شبکههای اجتماعی مخالفان خود را دارد، مخالفانی که بعضا از مقامات دولتی هستند.
به نقل از فردا محمد کاظمی، یکی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی و نائب رئیس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس مخالفت خود با فیلترینگ شبکههای اجتماعی را چنین بیان کرده بود:
فیلترینگ دائم شبکههای مجازی به نفع کشور نیست زیرا عدهای از مردم از آن کسب روزی میکنند. بهترین کار، سالمسازی و افزایش فرهنگ و آگاهی رسانهای مردم است و محدودیتها صرفا در مسائل امنیتی و مواقع خاص باشد.
بیکار کردن افرادی که از این طریق ارتزاق میکنند میتواند آسیبهای دیگری برای کشور به همراه داشته باشد؛ لذا باید در محدودیتسازیها به حداقلها اکتفا شود.
وی درباره زمان رفع فیلتر شبکههای اجتماعی گفت:
احتمالا با تمام شدن اغتشاشات خیابانی روزهای اخیر شهرهای مختلف و امرار معاش بسیاری از افراد جامعه از طریق این فضا، بهزودی فیلتر شبکه اجتماعی تلگرام برداشته خواهد شد.
اما مخالفت درباره فیلترینگ شبکههای اجتماعی به اینجا ختم نمیشود و این موضوع مخالفان دیگری هم دارد. به نقل از خانه دولت سخنگوی هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی، بهروز نعمتی در صفحه شخصی اینستاگرام خود از مخالفت مجلس با فیلترینگ شبکههای اجتماعی چنین نوشت:
مجلس موافق ادامه فیلترینگ تلگرام نیست، اما تلگرام باید متعهد شود که به عنوان ابزاری در اختیار دشمنان ملت ایران قرار نمیگیرد.
اما به گفته وی مجلس برای رفع فیلتر شدن تلگرام از مدیران این پیام رسان تعهد میخواهد:
تلگرام با توجه به ضوابط و مقررات امنیت ملی کشور، باید اقدام جدیتری از خود نشان داده و متعهد شود به رفتارهای تروریست مآبانه در این پیامرسان خاتمه میدهد.
دولت به ویژه وزارت ارتباطات مکلف است نسبت به رعایت اینگونه موارد و همچنین خسارات ناشی از این اقدامات تروریست گونه که به فضای کسب وکار جوانان ما وارد شده است به صورت جدی اقدام کند. در غیراینصورت مجلس با قدرت به موضوع ورود خواهد کرد.
مسئولان تلگرام نیز باید بدانند که گزینههای جدی برای جایگزینی تلگرام وجود دارد.
مخالف بعدی فیلترینگ شبکههای اجتماعی پروانه مافی، نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، پردیس و اسلامشهر در مجلس شورای اسلامی است. وی با انتشار پستی از ابهام در سرنوشت 15هزار کسب وکار مجازی با مسدود شدن و فیلترینگ تلگرام و اینستاگرام نوشت. به گفته وی:
محدودیت در دسترسی به پیام رسانها باید مرتفع شود و استفاده از راهکارهای سلبی در اولویت آخر قرار گیرد.
نظر شما درباره تاثیر فیلترینگ شبکههای اجتماعی بر فضای کسبوکارهای آنلاین چیست؟ نظرات خود درباره فیلترینگ شبکههای اجتماعی را با ما در میان بگذارید.
برای اینکه از تمامی اخبار در اولین فرصت مطلع شوید با کانال تلگرام ما با آی دی faceitmag@ همراه باشید.
ثبت نظر