دیوار؛ اولین صنعت دست دوم ایرانی است که 9 میلیارد دلار ارزش دارد و 7 سال از عمرش میگذرد.
صنعت دست دوم در سراسر دنیا ارزش خاصی دارد و بخش بزرگی از کالاهای مصرفی خانوادهها و حتی کسب و کارها را تشکیل میدهد. درواقع هدف اصلی صنعت دست دوم بازگرداندن کالاها به چرخه مصرف است. درواقع در شرایط عادی زمانی که مصرف بیشتر از تولید شود، ناچاریم برای جبران این کمبود به واردات کالا روی بیاوریم اما یک روش دیگر هم وجود دارد؛ استفاده از کالاهای دست دوم که کاربری آنها حفظ شده باشد. این روش باعث میشود تا ضمن جلوگیری از دور ریختن کالاها، این دست محصولات با قیمت پایینتر به دست مشتری برسند. بعلاوه جلو واردات بیش از حد هم گرفته میشود و خروج ارز کاهش مییابد.
دیوار؛ نقش اول صحنه صنعت دست دوم ایران
پلتفرم دیوار که حدود 7 سال از عمرش در کشور میگذرد؛ اولین، بزرگترین و معرفترین روش و ابزار در صنعت دست دوم ایران است و بنا به گزارشهایی که منتشر شده است ارزش این صنعت حالا به 6 تا 9 میلیارد دلار رسیده است.
صنعت دست دوم در سراسر دنیا اهمیت ویژهای دارد. برای نمونه ارزش صنعت دست دوم در کشور استرالیا به 34 میلیارد دلار میرسد.
معاملاتی که به لطف دیوار در سال 97 انجام شده است
در همین سال 97 که گذشت معاملات بسیاری از لوازم خانگی و کالای دیجیتال گرفته تا خودرو و ملک در سایت دیوار صورت گرفته است که همه این معاملات بدون واسطه انجام شدهاند. درواقع همین اتصال مستقیم فروشنده و خریدار باعث شده است تا قیمت تمام شده محصولات برای خریداران مناسبتر باشد. معاملاتی که در سال 97 در سایت دیوار صورت گرفته است به صورت زیر است:
- لوازم خانگی: یک میلیون و 400 هزار کالا به ارزش 700 میلیارد تومان
- کالای دیجیتال: یک میلیون و 300 هزار کالا به ارزش 1400 میلیارد تومان
- خودرو: 7 میلیون و 400 هزار آگهی ثبت شده و 6 میلیارد و 800 میلیون بازدید
- املاک: 16 میلیون و 500 هزار آگهی ثبت شده و 6 میلیارد و 500 میلیون بازدید
دیوار؛ محلی کاربردی برای استخدام و اشتغالزایی
آخرین آمارها نشان میدهد که سایت دیوار به صورت مستقیم برای 350 نفر اشتغالزایی کرده است و همچنین باعث شده است تا 500 هزار نفر به لطف آگهیهای درون این پلتفرم، در شرکتهای مختلف استخدام شوند.
به گزارش سایت دیوار در سال 97 حدود 80 درصد کارفرمایانی که در دیوار آگهی استخدام ثبت کرده بودند در کمتر از یک هفته توانستهاند نیروی مناسبشان را استخدام کنند.
خوشبختانه اشتغالزایی سایت دیوار تنها به تهران محدود نبوده و حدود 180 هزار نفر در تهران، 190 هزار نفر در شهرهای بزرگ و 130 هزار نفر در شهرهای کوچک به استخدام شرکتهای مختلف درآمدهاند.
نظر شما درباره این پلتفرم چیست؟ آیا تجربه استفاده از این پلتفرم را داشتهاید؟ نظرات و تجربیات خود را با ما و سایر کاربران فیسیت به اشتراک بگذارید.
اخبار مرتبط:
سایت دیوار؛ پلتفرمی بومی که در آستانه مسدود شدن است
دستور توقف قرعهکشی جوایز از طریق سرویسهای ارزش افزوده صادر شد
ما را در شبکههای اجتماعی مختلف تلگرام، روبیکا، توییتر، اینستاگرام، سروش همراهی کنید.
ثبت نظر