سنگاپور، بریتانیا، استرالیا – دانشمندان در یک پیشرفت هیجانانگیز، موفق به افزایش طول عمر موشهای آزمایشگاهی تا 25 درصد شدهاند.
این کشف امیدوارکننده، چشماندازهای تازهای را برای کند کردن روند پیری انسان در آینده ارائه میدهد.
در این مطالعه که توسط تیمی بینالمللی از محققان در سنگاپور، بریتانیا و استرالیا انجام شد، از آنتیبادی برای هدف قرار دادن پروتئینی به نام "اینترلوکین 11" در موشهای میانسال استفاده شد. این پروتئین که با التهاب مرتبط است، نقش کلیدی در فرآیند پیری انسان نیز ایفا میکند.
محققان با تزریق آنتیبادی به موشها هر سه هفته یکبار، شاهد افزایش قابل توجه طول عمر آنها بودند. موشهای تحت درمان به طور متوسط 25 درصد بیشتر از موشهای گروه کنترل که هیچ درمانی دریافت نکرده بودند، زنده ماندند.
علاوه بر افزایش طول عمر، موشهای گروه درمان در سنین پیری نیز از سلامت بهتری برخوردار بودند. آنها لاغرتر و قویتر از موشهای درماننشده بودند و عملکرد کبد و متابولیسم آنها به طور قابل توجهی بهتر بود.
نتایج شگفتانگیزتر این بود که فقط 16 درصد از موشهای تحت درمان با آنتیبادی به سرطان مبتلا شدند، در حالی که این رقم در گروه کنترل 61 درصد بود.
این یافتههای چشمگیر که در مجله "Nature" منتشر شده است، نشاندهنده پتانسیل هدفگیری "اینترلوکین 11" به عنوان یک روش درمانی جدید برای مقابله با اثرات منفی پیری در انسان است.
با این حال، دانشمندان تاکید میکنند که برای تایید این موضوع که آیا این روش درمانی میتواند تاثیرات مشابهی در انسان داشته باشد یا خیر، به تحقیقات بیشتری نیاز است.
گام بعدی در این مسیر، درک دقیقتر چگونگی افزایش طول عمر موشها با مسدود کردن عملکرد "اینترلوکین 11" خواهد بود.
این کشف علمی انقلابی، امیدی تازه را برای غلبه بر چالش پیری و افزایش طول عمر سالم انسان به ارمغان میآورد.
اگر علاقهمند دنیای تکنولوژی هستید حتما شبکههای اجتماعی فیسیت را در اینستاگرام، تلگرام، روبیکا، توییتر و آپارات را دنبال کنید.
منبع خبر: nature
ثبت نظر