امروزه شاهد هستیم که اغلب فعالیتها به صورت مجازی برگزار میشود. کلاسهای مدارس و داشنگاهها هم کاملاً مجازی شدهاند. از این رو تصمیم گرفتیم که تعدادی از نرم افزارهایی که برای برگزاری کلاس مجازی کاربرد دارند را به شما معرفی کنیم.
ویروس کرونا باعث شده است که دنیا بیشتر از هر زمان دیگری و در همهی ابعاد مختلف، به سمت بهره بردن از تکنولوژی حرکت کند. این موضوع را در بخشهای مختلف زندگی، از اهمیت بیش از پیش خرید آنلاین و فروشگاههای اینترنتی گرفته تا دورکاری کارمندان میبینیم. آموزش آنلاین اگرچه همواره وجود داشته اما حالا و در شرایط کنونی جهان که تکنولوژی به یک نقطهی عطف برای رفع مشکلات تبدیل شده است، مدارس و دانشگاهها هم بیشتر به استفاده از آموزش آنلاین روی آوردهاند. از این رو تصمیم گرفتیم نرم افزارهای کاربردی برای آموزش آنلاین و مورد استفاده در مدارس و دانشگاهها را به شما معرفی کنیم. با معرفی این نرم افزارها همراه فیسیت باشید.
نرم افزار ادوب کانکت برای کلاس مجازی در دانشگاهها
یکی از نرم افزارهایی که بیشتر از هر جایی در دانشگاهها کاربرد دارد و برای آموزش مجازی مورد استفاده قرار میگیرد، نرم افزار ادوب کانکت (Adobe Connect) است. این ابزار برای جلسات آنلاین، وب کنفرانس و کلاس مجازی کاربرد دارد. هدف اصلی نرم افزار ادوب کانکت، ایجاد ارتباطی سریع، آسان و کم هزینه است که امکان ضبط تمام کلاسها و جلسات برگزار شده در آن را داشته و سپس میتوانید ویدئو ضبط شده از جلسات را دانلود کرده و یا آنها را به صورت آنلاین مشاهده کنید.
از جمله ویژگیهای این نرم افزار میتوانیم به مواردی همچون انتخاب یک کاربر خاص به عنوان پرزنتر، به اشتراک گذاری یک فایل و یا صفحه نمایش برای ارائه، ایجاد یک بُرد و نوشتن روی آن با قلم نوری، امکان صحبت کردن تمامی کاربران و همچنین ارسال کامنت، امکان ایجاد نظرسنجی، ایجاد گروههای مجزایی در یک کلاس مجازی به طوری هر گروه، تنها بتوانند صدای یکدیگر را بشنوند و... اشاره کنیم.
امکان دانلود نرم افزار adobe connect برای کامپیوتر، گوشی اندرویدی و ios و تبلت وجود دارد. همچنین برای حضور در جلسات و کلاسهای مجازی، میتوانید از نسخه وب این اپلیکیشن هم استفاده کنید.
نرم افزار شاد برای کلاس مجازی در مدارس
در مدارس، با توجه به اینکه دانشآموزان کمتر از لپ تاپ و کامپیوتر بهره میبرند، اپلیکیشن موبایلی شاد که توسط آموزش و پرورش سفارش داده شده و عرضه شده استف مورد استفاده قرار میگیرد که تنها نسخهی اندروید و تحت وب آن ارائه شده است.
از جمله ویژگیهای این اپلیکیشن میتوانیم به استفاده کامل از زبان فارسی، ساختاری شبیه به سایر پیام رسانها، امکان شخصی سازی صفحه، امکان تغییر در تنظیمات ظاهری برنامه، دانلود برنامه به صورت کاملا رایگان، وجود حجم کم، امکان ذخیره فایل ها در پیام های ذخیره شده و... اشاره کنیم.
نرم افزار اسکایپ برای ارائه پروژهها و جلسات مجازی
یکی از کاربردیترین نرم افزارهایی که برای جلسات مجازی، ارائهی پروژه و... در بین کارمندان شرکتها و البته دانشجویان و اساتید وجود دارد، نرم افزار اسکایپ (یک نرم افزار VOIP) است که به صورت کاملاً رایگان در دسترس شما خواهد بود. از طریق این نرم افزار میتوانید با گروهی از افراد تماس برقرار کنید، حین تماس صوتی، ویدئوی خود را به اشتراک گذاشتهف فایل یا نمایشگر سیستم خود را شِیر کنید و... . همچنین به صورت کاملاً رایگان میتوانید جلسات برگزار شده در اسکایپ را بدون هیچ نرم افزار جانبی، در خود اسکایپ ذخیره کنید. تنها در نظر داشته باشید که این ویدئو برای یک ماه در دسترس خواهد بود.
همچنین مانند سایر پیام رسانها، امکان به اشتراک گذاری پیام، لینک، فایل و... هم در این ابزار وجود دارد.
ابزار doodle.com برای برنامه ریزی
این ابزار برای برنامه ریزی ارائهها کاربرد دارد. برای نمونه اگر استاد دانشگاه هستید و میخواهید یک زمان 5 ساعته را به 20 بازهی 15 دقیقهای تقسیم کرده و هر 15 دقیقه را به یک نفر اختصاص دهید، به سادگی از طریق وب سایت doodle.com میتوانید این کار را انجام دهید، به نحوی که بین زمانها، هیچ اختلالی پیش نیاید.
گوگل فرم؛ ابزاری با کاربردهای متفاوت
گوگل فرم کاربردهای زیادی دارد، از نظرسنجی گرفته، تا پر کردن فرم استخدام و... . در این میان اما از گوگل فرم برای گرفتن امتحانات هم میتوان استفاده کرد به این شکل که سوالات را تعریف کرده و امکان آپلود تصویر یا فایل برای هر سوال را فراهم کرد.
شما چه ابزار دیگری میشناسید که برای برگزاری سادهی کلاسهای مجازی در مدارس و دانشگاهها کاربرد داشته باشد؟
اخبار مرتبط:
کدام سرویس ذخیره سازی ابری بهتر است ؟ وان درایو، دراپ باکس ، گوگل درایو یا باکس؟
اگر به اخبار دنیای تکنولوژی علاقه مند هستید، ما را در شبکههای اجتماعی مختلف تلگرام، روبیکا، توییتر، اینستاگرام و آپارات همراهی کنید.
منبع خبر: faceit
ثبت نظر