در پی تحریمهای آمریکا علیه هواوی، این کمپانی در حال توسعه سرویسهای اختصاصی خود است و حالا نسخه ۴ بتا سرویسهای موبایل خود را معرفی کرده است.
جنگ تجاری آمریکا و چین، بیش از هر کمپانی دیگری، گریبان گیر هواوی شد. مهمترین مشکلی که برای این کمپانی ایجاد شد، عدم دسترسی گوشیهای جدید این کمپانی به سرویسهای گوگل است. اگرچه این مشکل برای هواوی دردسرهای زیادی ایجاد کرده است اما هواوی کمپانی سستی نیست که با این مشکلات عقب نشینی کند. از جمله تلاشهای قابل تحسین هواوی میتوانیم به تلاش برای گسترش زیرساخت برای تکنولوژی 5G، انعقاد قرارداد برای خرید لوازم جانبی برای ساعت گجتهای پوشیدنی و تلویزیونهای هوشمند با بازارهای غربی که ممنوعیت فروش کالا به هواوی را ندارد، توسعه سیستم عامل اختصاصی و تلاش برای توسعه اپلیکیشنهای کاربردی برای این سیستم عامل را مثال بزنیم.
نسخه بتا سرویسهای موبایل هواوی
گذشته از سیستم عامل هارمونی که جایگزینی برای اندروید خواهد بود، هواوی تلاش زیادی برای جایگزین کردن سرویسهای گوگل کرده است و نتیجه این تلاشها هم عرضه نسخه چهارم بتا سرویسهای موبایل هواوی یا همان (HMS) است که در تاریخ 27 دسامبر و در رویداد گروه توسعه دهندگان هواوی معرفی شد.
این نسخه بتا از سرویس موبایل هواوی که در اصل یک جایگزین برای سرویس موبایل گوگل و سرویسهای گوگل پلی است، به زودی عرضه خواهد شد. این سرویس پر از ویژگیهای جدید و پیشرفتها و بهبودهای زیادی است.
از جمله جذابترین سرویسهای هواوی میتوانیم به سرویس یادگیری هوشمند و سرویس امنیتی تشخیص امنیت اشاره کنیم. سرویس امنیتی هواوی اما جالب توجه است. این سرویس یکپارچگی سیستم، امنیت اپلیکیشنها و تشخیص آدرسهای URL مخرب و کاربران فیک را تضمین میکند. این خود نشان میدهد که هواوی روی امنیت کاربران، سرمایهگذاری زیادی کرده است.
کاهش وابستگی به گوگل
موضوع قابل تامل دیگر، تلاش هواوی برای کاهش وابستگی خود به سرویسهای گوگل تا پایان سال 2020 است. همین چند روز پیش بود که مدیران هر دو کمپانی هواوی و آنر درباره تلاشهای خود برای توسعه اپلیکیشنها و سرویسهای جایگزین سرویسهای گوگل صحبت کردند. گویا این دو کمپانی در حال توسعه جایگزینی برای 150 مورد از پرکاربردترین و پرطرفدارترین اپلیکیشنهای گوگل هستند و این کار را هم به کمک توسعه دهندگان هندی انجام خواهند داد. البته ناگفته نماند که این تلاش، هزینهای بیش از 1 میلیارد دلا را برای هواوی به دنبال خواهد داشت.
علاوه بر این هواوی از سرویس پوش خود (Push Kit) نیز رونمایی کرده که تا کنون ۳۸ هزار توسعهدهنده از آن استفاده میکنند و روزانه ۳۰ میلیارد پیام از این طریق اطلاع رسانی میشود.
حالا باید منتظر باشیم و ببینیم که آیا هواوی با عرضه سیستم عامل جدید و سرویسهای اختصاصی خود، میتواند نظر کاربران را به خود جلب کند یا نه. نظر شما در این خصوص چیست؟ اگر گوشیها و سایر محصولات هواوی با سیستم عامل و سرویسهای اختصاصی این کمپانی معرفی شوند، حاضر به خرید آنها خواهید بود؟
اخبار مرتبط:
تا چند روز دیگر برنامههای جایگزین هواوی برای برنامههای گوگل منتشر میشوند
ما را در شبکههای اجتماعی مختلف تلگرام، روبیکا، توییتر، اینستاگرام همراهی کنید.
منبع خبر: gsmarena
ثبت نظر