احتمالا اپل و متا اطلاعات شخصی کاربران را به هکرها داده‌اند

hacks.jpg

گزارش جدیدی منتشر شده که در آن گفته شده کمپانی اپل به همراه متا، شرکت مالک فیسبوک در سال گذشته میلادی اطلاعات خصوصی مشتریان خود از جمله آدرس، شماره تلفن و آدرس IP را به هکرهایی تحویل داده‌اند که اسناد قانونی جعلی در اختیار داشته‌اند.

خبرگزاری معتبر بلومبر از سه منبع که نخواسته نامشان افشا شود، گزارش‌هایی به دست آورده و گفته شده داده‌هایی به هکرهایی داده شده که که وانمود می‌کردند مجری قانون هستند و در اواسط سال 2021 از درخواست‌های جعلی داده‌های اضطراری استفاده می‌کردند. کمپانی متا و اپل در بیانیه‌هایی که منتشر کردند به شکل دقیقی به این مسئله اشاره‌ای نداشتند، اما به فرآیندهای خود برای رسیدگی به درخواست‌های اضطراری دولت اشاره داشته‌اند.

بیانیه متا که توسط سخنگوی این شرکت یعنی اندی استون، ارائه شد به شرح زیر است:

«ما قانونی بودن هر درخواست داده‌ای را بررسی می‌کنیم و از سیستم‌ها و فرآیندهای پیشرفته‌ای برای تایید درخواست‌های اجرای قانون و کشف سوءاستفاده بهره می‌بریم. ما حساب‌های در معرض خطر شناخته شده را از ثبت درخواست‌ها مسدود می‌کنیم و با مجریان قانون همکاری می‌کنیم تا به حوادث مربوط به درخواست‌های مشکوک پاسخ دهیم، همانطور که در این مورد نیز این کار انجام شده است.»

photo_2022-03-31_13-04-33.jpg
-

اپل هم به بخش دوم E بند 3 دستورالعمل‌های اجرای قانون خود اشاره می‌کند که در آن آمده است:

«اگر یک سازمان دولتی یا آژانس مجری قانون در پاسخ به درخواست اطلاعات اضطراری به دنبال داده‌های مشتریان باشد، با یک ناظر دولت یا مامور اجرای قانون که درخواست اطلاعات دولت اضطراری و اجرای قانون را ارسال کرده، تماس گرفته می‌شود تا صحت درخواست را تایید کند.»

مراجع قانونی در این بخش اغلب در ارتباط با تحقیقات خود از پلتفرم‌های شبکه اجتماعی درخواست می‌کنند تا اطلاعاتی از یک حساب خاص را در دسترس آن‌ها قرار دهند. در حالی که این درخواست‌ها به احضاریه یا حکم بازرسی امضا شده توسط قاضی نیاز دارند، اما درخواست‌های داده اضطراری به این اسناد نیازی ندارند و تنها برای مواردی استفاده می‌شوند که در آن‌ها زندگی افراد تهدید شده است.

به گفته بلومبرگ، بسیاری از این هکرها ممکن است افراد زیر سن قانونی مستقر در ایالات متحده و بریتانیا باشند و محققان امنیت سایبری اعتقاد دارند نوجوانی که رهبر اصلی گروه $Lapsus است، می‌تواند در انجام این نوع کلاهبرداری نقش داشته باشد. پلیس لندن اخیرا 7 نفر در ارتباط با این گروه هکر که شرکت‌های بزرگ دنیای فناوری از جمله انویدیا، سامسونگ و مایکروسافت را مورد حمله قرار داده‌اند را دستگیر کرده بود.

اگر به اخبار دنیای تکنولوژی علاقه مند هستید، ما را در شبکه‌های اجتماعی مختلف تلگرام، روبیکا، توییتر، اینستاگرام و آپارات همراهی کنید.

منبع خبر: bloomberg

پویان معصومی.jpg

پویان معصومی - کارشناس تولید محتوا

نویسندگی در حوزه تکنولوژی یکی از تفریحات و علاقه مندی‌های من به عنوان یک فارغ التحصیل رشته مهندسی تکنولوژی نرم افزار است که به کار اصلی بنده تبدیل شده و تولید محتوا را به صورت ویژه‌ای دنبال می‌کنم.

اگر پیشنهاد یا انتقادی داشتی با من در ارتباط باش.



حتما در اینستاگرام من را دنبال کنید.


0 نظر درباره‌ی این پست نوشته شده است.

ثبت نظر