پروژه بلاک چین تلگرام لغو شد

ton

پروژه TON و ارز دیجیتال Gram متعلق به تلگرام که از سال 2017 آغاز شد، حالا با نظر یک قاضی آمریکایی کاملا لغو شد و حتی اجازه گسترش آن در خارج از آمریکا هم داده نشده است.

پروژه بلاک چین تلگرام TON یکی از پر سر و صداترین رویدادها و عملیات‌های تلگرام در طول سال‌های فعالیتش بود. درواقع در سال 2017 بود که تلگرام برای نخستین بار از پروژه TON و ارز دیجیتال Gram صحبت کرد. در آن زمان هم شرکت‌هایی مانند Benchmark و Lightspeed در کنار چندین سرمایه گذار روسی، روی این پروژه با مبلغ 1.7 میلیارد دلار سرمایه گذاری کردند. با این وجود روز گذشته تلگرام در کمال ناراحتی اعلام کرد که به دلیل مجادلات مختلف با کمیسیون بورس و اوراق بهادار ایالات متحده آمریکا (SEC)، پلتفرم بلاک چین TON کنسل شده است. پاول دروف، موسس تلگرام در کانال رسمی خود در تلگرام در این خصوص چنین توضیح داد:

امروز یک روز غم انگیز برای ما در تلگرام است. ما باید توقف پروژه بلاک چین خود را اعلام کنیم.

-

به گفته پاول دروف یک مقام قضایی آمریکایی باعث توقف این پروژه تلگرام، سرویسی که حالا بیش ار 400 میلیون کاربر دارد، بوده است. وی در یک پست وبلاگی در این خصوص چنین توضیح داده است:

چطور؟ تصور کنید که چندین نفر پول و سرمایه خود را در کنار هم جمع کرده‌اند تا یک معدن طلا بسازند. تا بعدا طلاها را با هم قسمت کنند. حالا قاضی می‌آید و می‌گوید: مردم در این معدن طلا سرمایه گذاری می‌کنند چون به دنبال سود هستند و طلا را برای خودشان نمی‌خواهند، آنها می‌خواهند این طلاها را به دیگران بفروشند. به همین دلیل این افراد اجازه ندارد که طلا داشته باشند. حالا پاور دروف می‌گوید: اگر شما هم این طور فکر می‌کند، خب تنها نیستید. اما این دقیقا همان اتفاقی است که برای TON که همان معدن است و گرام که همان طلاست، رخ داده است. قاضی از این دلیل برای عدم اجازه خرید و فروش Gram استفاده کرده. این در حالی است که مردم می‌توانند بیت کوین خرید و فروش کنند.

-

اعلامیه امروز تلگرام بسیار عجیب است زیرا همین ماه گذشته بود که تلگرام به کاربرانش اطمینان داد که پروژه TON از ماه آوریل 2021 اجرا خواهد شد و به سرمایه گذاران پیشنهاد داد که حدود 1.1 میلیارد دلار که بخش زیادی از سرمایه آن‌ها بوده است و یا 110 درصد بعد از راه اندازی این پروژه پرداخت خواهد شد.

جالب اینجاست که این قاضی آمریکایی حتی گسترش گرام در خارج از آمریکا را هم مجاز نمی‌داند زیرا ممکن است شهروندان آمریکایی بتوانند به این پلتفرم TON دسترسی پیدا کنند. پاول دروف در مورد این مسئله با ابراز ناراحتی چنین توضیح داده است:

متاسفانه قاضی در یک مورد درست می‌گوید: ما، مردمی که خارج از آمریکا هستیم، می‌توانیم برای انتخاب رئیس جمهور رای بدهیم اما زمانی که موضوع به اقتصاد و تکنولوژی می‌رسد ما هنوز هم وابسته آمریکا هستیم.

-

پاول دروف اما این متن را با آرزوی موفقیت برای همه فعالان این حوزه به پایان رسانده است:

من می‌خواهم این پست را با آرزوی موفقیت برای همه افرادی که به دنبال تمرکز زدایی، تعادل و کیفیت در سراسر دنیا هستند به پایان ببرم. شما برای جبهه درستی در حال جنگ هستید. این مبارزه شاید مهم‌ترین مبارزه در نسل ما باشد. ما امیدواریم که شما در این راه موفق شوید، اگرچه ما شکست خوردیم. بنابراین مواظب باشید و اجازه ندهید که هیچ کس شما را گمراه کند.

-

منبع خبر: techcrunch


0 نظر درباره‌ی این پست نوشته شده است.

ثبت نظر