هواوی تایید کرده است که به زودی و در سال 2021 شاهد عرضهی اولین گوشیهای این کمپانی با سیستم عامل اختصاصی هواوی، یعنی هارمونی OS خواهیم بود. همچنین قرار است تا چند روز آینده نسخهی جدید این سیستم عامل هم معرفی شود.
مدتهاست که هواوی درگیر تحریمهای آمریکاست، تحریمهایی که از نظر سخت افزاری و نرم افزاری این کمپانی را تحت فشار شدید قرار داده است. اولین تحریم در خصوص محدودیت استفاده از سیستم عامل اندروید روی گوشیهای هواوی بود و مدتهای طولانی در خصوص استفاده از سیستم عامل اختصاصی هواوی، یعنی هارمونی در گوشیهای این کمپانی، شایعاتی به گوش میرسید. با وجود شایعات مختلف، اما این خبر تا کنون رسما توسط هواوی تایید نشده بود. حالا اما ریچارد یو، مدیرعامل هواوی، رسما اعلام کرده است که در سال آینده شاهد عرضهی گوشیهای هواوی با سیستم عامل هارمونی خواهیم بود.
درواقع وی اعلام کرده است که در کنفرانس توسعه دهندگان 2020 هواوی (HDC 2020) که در تاریخ 10 سپتامبر یعنی 20 شهریورماه برگزار خواهد شد، شاهد ارائهی نسخهی جدیدی را سیستم عامل هارمونی OS خواهیم بود. گزارشهای غیر رسمی اما نشان میدهد که این نسخه از سیستم عامل هارمونی، HarmonyOS 2.0 نام خواهد داشت. درواقع HarmonyOS 1.0 برای تلویزیونهای هوشمند کاربرد داشت اما نسخهی جدید برای اغلب دستگاههای هوشمند هواوی از جمله گوشی، لپ تاپ، ساعت و دستبند هوشمند و حتی محصولات مربوط به خودرو کاربرد خواهد داشت. به عباتری قرار است تا در آیندهی نه چندان دور، شاهد تجهیز همهی دستگاهها و محصولات هواوی به سیستم عامل اختصاصی این کمپانی باشیم. جالبتر اینکه ایدهی مدیر عامل هواوی در خصوص این سیستم عامل، بلند پروازانهتر چیزی است که تصور کنید و او آیندهی هارمونی او اس را تبدیل شدن به یک سیستم عامل جهانی میپندارد.
البته همین مسئله که همهی دستگاههای هواوی از یک سیستم عامل بهره ببرند، به خودی خود نکتهی حائز اهمیتی است زیرا این مسئله به ایجاد یکپارچگی در بین دستگاههای هواوی منجر خواهد شد.
جالب است بدانید که ریچارد یو، توضیح داده است که گوشیهای مبتنی بر سیستم عامل هارمونی، مدتهاست که آماده هستند اما توافق نامهی بین هواوی و گوگل دلیلِ به تعویق افتادن عرضهی این گوشیها شده بود.
به هر ترتیب باید منتظر بمانیم و شاهد عرضهی اولین گوشیهای هواوی با سیستم عامل هارمونی OS باشیم. البته باید بدانید که با وجود تحریمهای زیر و درشت (که حتی منجر به عدم توانایی این شرکت در تولید پردازندههای کایرین اختصاصی خود هم شد)، چارهای به جز استقلال برای هواوی باقی نگذاشته است.
بد نیست به این ماجرا به دید دیگری هم نگاه کرد. درواقع تا کنون تنها دو سیستم عامل اندروید و iOS موفق به حضور موثر در بازار موبایل در سراسر دنیا بودند، شاید اگر هارمونی او اس بتواند قوی ظاهر شود، گزینهی سومی در این بین برای کاربران ظاهر شود.
اخبار مرتبط:
بررسی هواوی Y7P؛ اولین گوشی هواوی با HMS در ایران
اگر به اخبار دنیای تکنولوژی علاقه مند هستید، ما را در شبکههای اجتماعی مختلف تلگرام، روبیکا، توییتر، اینستاگرام و آپارات همراهی کنید.
منبع خبر: myfixguide
ثبت نظر