کوالکام از چهار پردازنده میان‌رده رونمایی کرد

Untitled-1.jpg

کمپانی کوالکام که قطعا نامش را در زمینه تولید پردازنده زیاد شنیده‌ایم، ساعاتی پیش از 4 چیپست رونمایی کرد که دو مدل از این چیپست‌ها کاملا جدید هستند اما دو مدل دیگر نمونه پلاس چیپ‌های قبلی است. سه تراشه‌ی این فهرست از مودم ۵G استفاده می‌کنند و هر ۴ مدل به‌زودی در انواع و اقسام گوشی‌های میان‌رده مورد استفاده قرار می‌گیرند.

اسنپدراگون ۷۷۸G پلاس

پردازنده اسنپدراگون 778G در این مدت توانست به همراه گوشی‌های میان‌رده زیادی وارد بازار شود و مدل پلاس آن هم طبیعتا توان بیشتری به کاربران ارائه خواهد داد. هسته‌ی اصلی این تراشه سرعت ۲.۵ گیگاهرتز (در مقایسه با ۲.۴ گیگاهرتز) به ارمغان می‌آورد و پردازنده‌ی گرافیکی آن هم ۲۰ درصد سرعت بیشتری دارد و دیگر تفاوتی دیده نمی‌شود.

اسنپدراگون ۶۹۵

این تراشه جدید جایگزین نسل قبل خود یعنی اسنپدراگون 690 خواهد شد و از تکنولوژی 5G نیز بهره‌مند شده است. از بین بهبودهای صورت گرفته می‌توانیم به افزایش ۱۵ درصدی سرعت پردازنده و افزایش ۳۰ درصدی سرعت پردازنده‌ی گرافیکی اشاره‌ای داشته باشیم. کوالکوم مدعی شده است که برای ساخت این تراشه از فناوری ساخت 6 نانومتری استفاده خواهد کرد. این درحالی است که نسل قبلی این پردازنده مبتنی بر فناوری ۸ نانومتری بود.

Qualcomm-1.jpg
-

اسنپدراگون ۶۸۰

اسنپدراگون ۶۸۰ برخلاف دیگر چیپست‌های این فهرست فاقد مودم ۵G است. روی هم رفته این تراشه شباهت زیادی به اسنپدراگون ۶۶۵ دارد ولی به جای فناوری ساخت ۱۱ نانومتری، از فناوری ۶ نانومتری استفاده شده و در ضمن باید به پشتیبانی از نمایشگر ۹۰ هرتز با رزولوشن FHD+ و بلوتوث ۵.۱ اشاره کنیم. از طرف دیگر، اسنپدراگون ۶۶۵ از مودم X12 استفاده می‌کند ولی این چیپست جدید مبتنی بر مودم X11 است.

اسنپدراگون ۴۸۰ پلاس

اسنپدراگون ۴۸۰ پلاس مانند مدل اصلی مبتنی بر فناوری ساخت ۸ نانومتری است ولی پردازنده و پردازنده‌ی گرافیکی آن سرعت بیشتری ارائه می‌کنند. از دیگر امکانات این تراشه می‌توانیم به پشتیبانی از نمایشگرهای ۱۰۸۰p+ با رفرش ریت ۱۲۰ هرتز اشاره کنیم. در ضمن به لطف مودم X51، پشتیبانی از امواج میلی‌متر و فرکانس‌های زیر ۶ گیگاهرتز ۵G امکان‌پذیر شده است.

گفته می‌شود شرکت HMD Global که سازنده‌ی گوشی‌های نوکیا است، قصد دارد از اسنپدراگون ۴۸۰ پلاس برای تعدادی از گوشی‌های جدید خود استفاده کند. اوپو هم به دنبال استفاده از اسنپدراگون ۶۹۵ است و شیائومی هم قصد دارد تراشه‌های ۶۹۵ و ۷۷۸G پلاس را در گوشی‌های خود تعبیه کند.

اگر به اخبار دنیای تکنولوژی علاقه مند هستید، ما را در شبکه‌های اجتماعی مختلف تلگرام، روبیکا، توییتر، اینستاگرام و آپارات همراهی کنید.

منبع خبر: GSMArena

پویان معصومی.jpg

پویان معصومی - کارشناس تولید محتوا

نویسندگی در حوزه تکنولوژی یکی از تفریحات و علاقه مندی‌های من به عنوان یک فارغ التحصیل رشته مهندسی تکنولوژی نرم افزار است که به کار اصلی بنده تبدیل شده و تولید محتوا را به صورت ویژه‌ای دنبال می‌کنم.

اگر پیشنهاد یا انتقادی داشتی با من در ارتباط باش.



حتما در اینستاگرام من را دنبال کنید.


0 نظر درباره‌ی این پست نوشته شده است.

ثبت نظر