بنا به ادعای مایکروسافت، سه گروه هکری با حمایت روسیه و کرهی شمالی، به هفت شرکت که در زمینهی کرونا ویروس تحقیق میکنند، حمله کردهاند و این حملات در برخی موارد با موفقیت همراه بوده است.
کرونا ویروس در حال حاضر بزرگترین معضل در سراسر دنیاست و روزانه تعداد زیادی را به کام مرگ میکشاند. از این رو بدون شک هر شرکتی که بتواند درمان یا واکسنی برای این ویروس بیابد، یک منجی به حساب میآید.
حالا بنا به ادعای مایکروسافت، در روز جمعه یک گروه هکری با حمایت دولت کرهی شمالی و روسیه، مشخصاً کمپانیهایی که روی واکسن و داروی کویید 19 کار میکنند را هدف قرار داده است. حتی در برخی موارد، این حمله موفقیت آمیز هم بوده است. شرکتهای مورد حمله قرار گرفته، در مجموع 7 شرکت بودهاند که در آمریکا، کانادا، فرانسه، هند و کرهی شمالی مستقر هستند.
از این رو مایکروسافت خواستار قانون گذاری در این زمینه است و معتقد است قوانین تحت هر شرایطی، چه از سمت آژانسهای دولتی و چه از سمت گروههای هکری که دولت از آنها حمایت میکند یا به نحوی راه را برای آنها باز میکند، اجرا شود.
به گزارش مایکروسافت یکی از گروههای هکری، Strontium نام دارد که از سمت دولت روسیه حمایت میشود (جالب است بدانید که این گروه هکری کمپین تبلیغاتی ترامپ و جو بایدن را هم مورد هدف قرار داده بودند). این گروه هکری با استفاده از ترفندهایی مانند brute force و اسپری پسورد، با این امید که یکی از پسوردها بتواند راه ورود به شبکه سازمان را باز کند، سرورها را بمباران کردهاند.
دو گروه هکری دیگر Zinc و Cerium نام دارند که با حمایت دولت کرهی شمالی فعالیت دارند. هر دو این گروهها با استفاده از ایمیلهای فیشینگ قصد حمله به شرکتهای تحقیق کننده در خصوص ویروس کرونا را داشتهاند، یکی با ارائهی پیشنهاد شغلی جعلی و دیگری با جعل هویت کارمندان سازمان بهداشت جهانی.
به گفتهی مایکروسافت اغلب این حملات به لطف محافظتهای امنیتی سازمانها مسدود شدهاند اما در مورادی که حملات موفقیت آمیز بوده است، این موضوع به اطلاعات آنها رسیده و حتی مایکروسافت در رفع مشکل به آنها کمک هم کرده است.
به نظر اهداف پشت این حملات چه چیزهایی میتواند باشد؟
اخبار مرتبط:
هکرها از چه ترفندهایی برای به دست آوردن پسورد طعمههای خود استفاده میکنند
اگر به اخبار دنیای تکنولوژی علاقه مند هستید، ما را در شبکههای اجتماعی مختلف تلگرام، روبیکا، توییتر، اینستاگرام و آپارات همراهی کنید.
منبع خبر: arstechnica
ثبت نظر