لنزور؛ شبکه‌ی اجتماعی که روزی رویای تبدیل به اینستاگرام بومی را داشت، تعطیل می‌شود

لنزور.jpg

لنزور یکی از شبکه‌های اجتماعی داخلی است که تقریبا همزمان با اینستاگرام، در این روی کار آمد. این شبکه‌ی اجتماعی که روزی رویای تبدیل شدن به اینستاگرام بومی را در سر می‌پروراند، حالا تنها تا پایان فعالیتش تنها چند روز باقی مانده است.

شبکه‌های اجتماعی سال‌هاست که به جزیی از زندگی روزمره ما تبدیل شده‌اند. در این بین اینستاگرام یکی از محبوب‌ترین شبکه‌های اجتماعی است که در ابتدا با هدف به اشتراک گذاری تصاویر راه اندازی شد اما به مرور و با پیشرفت‌هایی که داشت و قابلیت‌هایی که به آن اضافه شد، شاهد محبوبیت بیش از پیش آن بودیم. در همان ابتدای راه اندازی اینستاگرام، لنزور به عنوان نمونه‌ای داخلی از این اپلیکیشن فعالیت خود را آغاز کرد.

لنزور توسط شرکت صبا ایده راه اندازی شده بود. درواقع صبا ایده، نمونه‌‎های داخلی از سرویس‌ها و وب سایت‌های خارجی را پیاده سازی کرده بود که از جمله این وب سایت‌ها می‌توانیم به آپارات، میهن بلاگ و... اشاره کنیم.

جالب است بدانید که لنزور جز برنامه‌های بومی بود که وام میلیاردی از دولت دریافت کرد که این وام مربوط به تیرماه سال 97 می‌شده است و مبلغ بازپرداخت وام هم 6 میلیارد و 100 میلیون تومان بوده است. البته باید به این مسئله هم اشاره کنیم که به گفته مدیرعامل این سرویس، لنزور در مدت کوتاهی موفق شده بود 300 هزار کاربر را به خود جذب کند و به صورت روزانه 12 هزار تصویر در آن بارگزاری می‌شده است.

به هر ترتیب اما حالا لنزور موفق نیست و چند روزی است که در وب سایت لنزور، شاهد اطلاعیه‌ای هستیم که از پایان کار لنزور خبر می‌دهد و به شرح زیر است:

پایان کار لنزور لنزور پایان مردادماه خاموش خواهد شد خدمات سایت لنزور فقط تا پایان مرداد ماه سال ۹۹ پابرجا خواهد بود. در صورت نیاز به اطلاعات خود تا پایان مرداد فرصت دارید که تصاویر خود را از روی سایت بردارید.

-

پایان کار لنزور.jpg
-

در نهایت امروز شاهد انتشار اطلاعیه‌ی صبا ایده در خصوص پایان کار لنزور بودیم. در این اطلاعیه توضیح داده شده است که لنزور پس از 7 سال و به دلیل بحران و مشکلات فراوان، مجبور به پایان فعالیت است. دو دلیل اصلی صبا ایده در این مورد چنین بوده است:

مشخص نبودن جایگاه شبکه‌های اجتماعی و حدود مسئولیت سرویس‏‌دهندگان در ایران و همچنین عدم پشتیبانی حقوقی (عملی و نه تئوریک) از این‌گونه خدمات معین نبودن خطوط قرمز‏ فرهنگی و سرگردانی مدیران این‌گونه شبکه‌های اجتماعی نسبت به نظرات متنوع و بعضا سلیقه‌ای ارکان و متولیان مختلف فرهنگ کشور که تا به امروز هم ادامه دارد

-

آیا شما هم کاربر این سرویس بوده‌اید؟ به نظر شما علت شکست نمونه‌های بومی شبکه‌های اجتماعی چیست؟

اخبار مرتبط:

دریافت وام توسط اینستاگرام بومی؛ مسئله‌ای که وزیر ارتباطات آن را رد کرد

اگر به اخبار دنیای تکنولوژی علاقه مند هستید، ما را در شبکه‌های اجتماعی مختلف تلگرام، روبیکا، توییتر، اینستاگرام و آپارات همراهی کنید.

منبع خبر: sobhe-no


2 نظر درباره‌ی این پست نوشته شده است.

محمد خالقی

دوشنبه, 27 مرداد 1399

من اصلا اولین باره اسمشو میشنوم :/

پاسخ

فرزاد

دوشنبه, 27 مرداد 1399

آخر و عاقبت کپی کردن همینه! تو ایران چیزی به اسم خلاقیت نداریم فقط میگردیم ببینم کدوم نرم افزار یا بازی معروفه، میرم سریع فارسیش میکنیم و به اسم بومی کلی بودجه میزنیم جیب. سورس نرم افزار شاد رو نگاه کلی کپی تلگرامه! ولی با هزارتا باگ، دیگه سروش و بقیه بماند.

پاسخ

ثبت نظر