مرکز پژوهشی بتا، براساس آماری منتشر کرده است، مشخص شده 9 میلیون نفر در ایران از طریق اینستاگرام کسب درآمد دارند.
براساس آمار منتشر شده توسط این مرکز پژوهشی، کسب و کارهایی که مبتنی بر اینستاگرام هستند و در این بستر مشغول به فعالیت هستند، 700 هزار کسب و کار خواهند بود که 9 میلیون نفر را شامل میشود که از این طریق درآمد کسب میکنند.
این مشاغل توسط این مرکز پژوهشی به 12 گروه تقسیم شدهاند که بر اساس تحلیل و تقسیمبندیها، پوشاک، آرایشی و بهداشتی و مشاوره و خدمات بیشترین مشاغل حاضر در اینستاگرام هستند.
همین آمار مشخص میکند که بسیاری از کاربران نگران از دست دادن این فضا هستند. اهمیت این موضوع تا جایی است که خواسته و ناخواسته ارتزاق تعداد قابل توجهی از خانوادههای ایرانی حالا دیگر به این شبکه اجتماعی گرده خورده است.
بخش قابل توجهی از نگرانی فزاینده جامعه از طرح صیانت نیز به طور قطع ریشه در مسائل معیشتی دارد. در شرایطی که تعداد قابل توجهی از کسبوکارهای خانگی کوچک از این مسیر ارتزاق میکنند؛ شنیدن بندهایی از طرح صیانت که اشاره به کسب مجوز فعالیت در ایران، توسط صاحبان این پلتفرمها را دارد، نگران کننده است.
البته این نگرانی، صرفا یک انگاره ذهنی نیست. روز گذشته «حسین میرزایی»، نماینده موافق طرح صیانت در دفاع از این طرح گفت: «در صورتی که اینستاگرام قوانین ایران را نپذیرد، با یک اقدام اقتصادی کاری خواهند کرد تا این پلتفرم ضرر کرده و کشور را ترک کند.» او همچنین معتقد است پلتفرمهایی همچون کیوکیو چین و اسکایپ جایگزین خوبی برای اینستاگرام هستند.
اگر به اخبار دنیای تکنولوژی علاقه مند هستید، ما را در شبکههای اجتماعی مختلف تلگرام، روبیکا، توییتر، اینستاگرام و آپارات همراهی کنید.
منبع خبر: فیسیت
ثبت نظر