براساس پیشبینیها به زمان رونمایی از گوشیهای سری وانپلاس ۱۰ پرو نزدیک شدهایم، در همین رابطه امروز شاهد منتشر شدن بنچمارک گیکبنچ مدل پرو این سری از گوشیهای هوشمند وانپلاس بودیم.
به نظر میرسد که سری وانپلاس 10 در دو مدل استانداردو پرو راهی بازار شود که به به عنوان پرچمداران جدید این شرکت چینی خود نمایی خواهند کرد. تاریخ دقیقی برای رونمایی و عرضهی این گوشیها در نظر گرفته نشده است اما گفته میشود وانپلاس قطها در سه ماه نحست سال میلادی پیش رو قصد رونمایی از این محصولات را دارد. بنابراین تا رونمایی از آنها زمان زیادی هم باقی نمانده است.
تا به امروز اخبار متفاوتی از جزئیات این دستگاهها منتشر شده است، اما در همین راستا امروز هم شاهد حضور مدل پرو یعنی وانپلاس ۱۰ پرو در بنچمارک گیکبنچ بودیم. طبق اطلاعات منتشر شده، شماره مدل این گوشی NE2210 است که از ۱۲ گیگابایت حافظهی رم و اندروید ۱۲ به عنوان سیستمعامل پیشفرض بهره میبرد. همچنین ناگفته پیداست که پردازندهی بکار رفته در این گوشی اسنپدراگون ۸ نسل ۱ است که مبتنی بر لیتوگرافی ۴ نانومتری بوده و توان پردازشی و گرافیکی فوقالعاده بالایی دارد. البته هیچ یک از این مشخصات غافلگیرکننده نیستند چرا که انتظار داشتیم چنین قابلیتهایی را در این گوشی ببینیم.
اما بنچمارک منتشر شده نشان میدهد اگرچه گوشی وانپلاس ۱۰ پرو در بخش تک هستهای امتیاز قابل قبولی نگرفت اما توانست در بخش چند هستهای عالی ظاهر شود و به امتیاز خوب ۳۴۶۹ دست پیدا کند. (امتیاز این گوشی در بخش تکهستهای ۹۷۶ است). نکتهی جالبتر اما جایی است که بدانید وانپلاس ۹ و ۹ پرو در گیکبنچ، آن هم با تراشهی اسنپدراگون ۸۸۸ موفق شدند امتیاز بیش از ۱۱۰۰ و ۳۶۰۰ را به ترتیب در بخش تک و چند هستهای کسب کنند.
نمیدانیم دلیل چیست اما امتیاز کسب شده توسط پردازندههای نسل جدید کم به نظر میرسد. پیشتر هم شنیدیم که اگزینوس ۲۲۰۰ که ظاهرا فناوری ساخت و هستههای مشابهی با اسنپدراگون ۸ نسل ۱ خواهد داشت علیرغم بهرهمندی از تراشهی گرافیکی ساخت AMD در بخش پردازشی عملکرد خوبی ندارد. این خبر بسیار عجیب بود چرا که سامسونگ سرمایهگذاری زیادی روی این بخش کرد و اصلا دوست ندارد اینبار هم قافله را به کوالکام ببازد.
حال نوبت به اسنپدراگون ۸ نسل ۱ رسیده که عملکرد عجیبی را از خود به نمایش بگذارد. البته این را میگذاریم پای عدم بهینه بودن نرمافزار وانپلاس ۱۰ پرو با نرمافزار گیکبنچ. شاید هم این امتیازات واقعی باشند. وانپلاس معمولا برای دوام بیشتر باتری از اتوان پردازندهی مرکزی میکاهد. بنابراین شاید خود شرکت تصمیم گرفته باشد که چنین کاری را انجام دهد. هرچند برای تست، ذخیرهی باتری اصلا معنایی ندارد.
با تمام این تفاسیر باز هم به نظر میرسد باید منتظر بمانیم ببینیم چه خبرهای بیشتری در رابطه با گوشیهای سری وانپلاس ۱۰ منتشر میشود.
اگر به اخبار دنیای تکنولوژی علاقه مند هستید، ما را در شبکههای اجتماعی مختلف تلگرام، روبیکا، توییتر، اینستاگرام و آپارات همراهی کنید.
منبع خبر: GSMArena
ثبت نظر