منتظر کشف داروی کرونا هستید؟ از کامپیوتر خود برای تحقیق استفاده کنید

کرونا

کرونا ویروس این روزها به یک مسئله جهانی تبدیل شده است. اما اگر منتظر کشف داروی آن هستید، می‌توانید خودتان دست به کار شده و مشارکت کنید.

کرونا ویروس این روزها به یک مشکل عظیم برای سراسر جهان تبدیل شده است و بی شک هر یک از ما منتظر این هستیم تا واکنس و یا داروی این بیماری کشف شود. اما حالا هر یک از ما می‌توانیم به نحوی، سهم کوچکی در کشف داروی بیماری کویید 19 داشته باشیم، آن هم با به اشتراک گذاری قدرت پردازشی کامپیوتر شخصی خودمان.

ماجرا اینجاست پروژه‌ای با نام Folding@home به راه افتاده است که با استفاده از قدرت پردازشی توزیع شده برای یافتن دارو برای کروناویروس فعالیت دارد. درواقع مسئله اینجاست که برای تحقیق روی یک ویروس ناشناخته باهدف کشف دارو برای آن، به قدرت پردازشی زیادی نیاز است و تامین این قدرت پردازشی کار ساده‌ای نیست. از این رو این پروژه به راه افتاده است تا کاربران هم بتوانند در طرح تحقیقاتی کشف دارو همکاری کنند و به عبارتی از توان پردازشی توزیع شده استفاده شود.

کاربرانی که به مشارکت در پروژه Folding@home علاقه‌مند هستند، نیازی به مهارت و یا تخصصی خاصی ندارند بلکه تنها کافی است که یک نرم افزار را دانلود کرده و روی سیستم خود نصب کنند. حالا در ادامه، این خود برنامه است بقیه کارها را انجام می‌دهد.

حالا پروژه محاسبات توزیع شده Folding@home که روی تحقیق درباره بیماری تمرکز دارد، از قدرت پردازشی سیستم کاربران برای انجام پروژه استفاده می‌کند. البته اگر شما هم به مشارکت در این طرح علاقه مند هستید، نگران نباشید زیرا اگرچه این کار به توان پردازشی زیادی نیاز دارد اما این پروژه به صورت توزیع شده است و توان زیادی از سیستم شما نمی‌گیرد. درواقع این پروژه، کارها را به وظایف کوچکی تقسیم کرده و هر یک را به کامپیوترهای میزبان ارسال می‌کند. حالا زمانی که کامپیوتر در حالت ایده‌آل باشد، وظیفه محول شده را انجام می‌دهد.

پروژه Folding@home برای کشف داروی کروناویروس یک همکاری در بین چندین آزمایشگاه‌ در سراسر دنیاست تا بتوانند بالاخره به روشی دست یابند تا جان بیماران مبتلا به کروناویروس را نجات دهند.

نرم افزار ارائه شده از سمت Folding@home بر روی سیستم‌عامل‌های ویندوز، مک و لینوکس قابل اجراست و بنا به بررسی‌ها، کاربرانی که تا به امروز در این پروژه‌ها مشارکت داشته‌اند، با مشکلاتی همچون داغ کردن، کاهش سرعت کامپیوتر و... مواجه نشده‌اند.

البته باید بگوییم پیش‌تر هم پروژه‌ای با همین روند اجرا شده بود. پروژه SETI@home حدودا 21 سال پیش با هدف تحقیق روی وجود حیات در خارج از زمین فعالیتش را آغاز کرد اما چندی پیش، خبر تعطیلی این پروژه منتشر شد.

به هر ترتیب امیدوارم که درمانی برای کویید 19 کشف شود. اگر علاقه مند هستید تا اطلاعات بیشتری درباره این پروژه داشته باشید، می‌توانید به این لینک مراجعه کنید.

اخبار مرتبط:
علی بابا رباتی برای تشخیص کرونا ویروس در 20 ثانیه ساخته است

ما را در شبکه‌های اجتماعی مختلف تلگرام، روبیکا، توییتر، اینستاگرام و آپارات همراهی کنید.

منبع خبر: zdnet


2 نظر درباره‌ی این پست نوشته شده است.

Korosh

سه‌شنبه, 20 اسفند 1398

این پروژه کاملا موثق هست فقط با توجه به اینکه تحت نظر دانشگاه معتبر استنفورد هست از اونایی که شغلشون اینه که بیان بگن این ویروسو امریکا ساخته نه چین!!! اجازه گرفتین این مقاله رو منتشر کردین؟ :))

پاسخ

محسن

سه‌شنبه, 12 فروردین 1399

گوگل به ابر کامپیوتری دست پیدا کرد پارسال خبرش درز کرد که یه محاسبه 200 سال با قوی ترین رایانه دنیا طول بکشه ، این ابر کامپیوتر کمتر از چند دیقه حلش میکنه
چرا از اون استفاده نمیکنه آمریکا؟؟ فقط میخوان فقط کشته کشتارا بیشتر و بیشتر شه

پاسخ

ثبت نظر