با وجود شیوع ویروس کرونا در سراسر جهان، توسعهی تکنولوژی 5G نه تنها کاهش نیافته است بلکه به مراتب بیشتر از تصور است به طوری که انتظار میرود که تا پایان سال جاری 1 میلیارد کاربر تحت پوشش 5G قرار بگیرند.
اگرچه دنیا درگیر همه گیری ویروس کرونا است اما این ماجرا روی سرعت پیاده سازی و توسعهی 5G تأثیر منفی نگذاشته است. بلکه برعکس، این تکنولوژی با سرعت بسیار زیادی در حال همه گیر شدن است به طوری که به ادعای اریکسون، یکی از بزرگترین و مهمترین سازندگان تجهیزات مخابراتی، پیشبینی میشود که تا سال 2026 حدود 60 درصد از جمعیت جهان، تحت پوشش اینترنت 5G قرار بگیرند. درواقع این غول سوئدی تجهیزات مخابراتی معتقد است که 5G سریعترین شبکهی موبایلی است که تا کنون توسعه یافته است.
در حال حاضر مشخص است که تا پایان سال جاری، حدود 218 میلیون کاربر در سراسر جهان از 5G بهره ببرند، این در حالی است که بنا به پیشبینیهای اریکسون، انتظار داشتیم این عدد تنها 190 میلیون باشد. بنابراین سرعت توسعهی این شبکه، به مراتب بیشتر از چیزی است که انتظار میرود. ضمناً بنا به پیشبینیهای اریکسون، تا سال 2026 حدودا 3.5 میلیارد نفر از جمعیت جهان از اینترنت 5G استفاده خواهند کرد.
جالب است بدانید که Patrick Cerwall مدیر بخش استراتژی مارکتینگ ایرکسون مدعی شده است که تا پایان سال جاری میلادی، 1 میلیارد نفر در مناطق تحت پوشش 5G زندگی خواهند کرد که این تقریباً 15 درصد از جمعیت جهان است.
به هر ترتیب تکنولوژی 5G، یک تکنولوژی جدید و سریع وایرلس است که در حال توسعه در سراسر جهان است. این تکنولوژی در حال حاضر در نقاط مختلفی از دنیا، از جمله آمریکا، چین، کرهی جنوبی، انگلیس و... در دسترس قرار گرفته است. این تکنولوژی بدون شک شکل و ساختار زندگی همه ما را تغییر خواهد داد و انتظار میرود که به لطف 5G انواع تکنولوژیها از اتوموبیلهای خودران گرفته تا واقعیت افزوده را، به شیوهای بهتر از همیشه تجربه کنیم و همه باور داریم که کشورهایی که بتوانند در تکنولوژی 5G حرفی برای گفتن داشته باشند، میتواند رهبری جهان را در حوزههای مختلفی بدست بگیرد.
عواملی که توسعهی 5G را سرعت میبخشند
با این حال عواملی هستند که میتوانند در سرعت توسعهی 5G تاثیر بسیاری داشته باشند. اولین مسئله در دسترس بودن گوشیهای 5G خوش قیمت است که حالا خوشبختانه شاهد عرضهی گوشیهایی با قیمت بین 200 تا 300 دلار هستیم که از 5G پشتیبانی میکنند.
از طرفی بسیاری از کشورها هم در حال آماده کردن زیرساخت 5G هستند که این مسئله خود به توسعهی 5G کمک زیادی میکند. ایران هم یکی از همین کشورهاست که تا به امروز چندین سایت 5G را راه اندازی کرده است.
پیشنهاد فیسیت : سومین سایت 5G ایرانسل در دانشگاه تربیت مدرس راهاندازی شد
سومین عامل هم شرکتهای مخابراتی هستند که در تلاشند تا هر چه سریعتر این قابلیت را ارائه دهند. به عبارتی در حال حاضر حدود 100 اپراتور مخابراتی در حال توسعهی زیرساختهای 5G هستند.
اخبار مرتبط:
با 5G چه کارهایی امکانپذیر است که با 4G نیست؟
اگر به اخبار دنیای تکنولوژی علاقه مند هستید، ما را در شبکههای اجتماعی مختلف تلگرام، روبیکا، توییتر، اینستاگرام و آپارات همراهی کنید.
منبع خبر: cnet
ثبت نظر