وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات امروز در جمع خبرنگاران، در خصوص وضعیت کیفیت اینترنت در کشور توضیح داد و مهمترین و اصلیترین دلیل افت کیفیت اینترنت را فیلترینگ اعلام کرد.
وضعیت اینترنت همواره یک مشکل اساسی در کشور بوده و افراد زیادی (از گیمرها گرفته تا کسب و کارهای اینترنتی و کاربران معمولی، دانش آموزان و...) از این موضوع نارضایتی دارند. با وجود شیوع ویروس کرونا در سراسر دنیا و البته ایران، استفاده از اینترنت هم به شدت افزایش یافته است و همین موضوع بیشتر از همیشه، وضعیت اینترنت را وخیم کرده است.
حالا امروز وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، محمد جواد آذری جهرمی در گفت و گویی با ایرنا، در خصوص وضعیت اینترنت چنین توضیح داده است:
شاخصهای کیفی عمومی اینترنت کشور نشان میدهد شرایط شبکه در بسیاری از نقاط مطلوب و در چند استان، پایینتر از انتظار است. عدم مطلوبیت در برخی نقاط تراکم پایین سایتهای آنتندهی است. شبکه مخابرات ایران ظرفیت انتقال مناسب را برای اپراتورها فراهم نمیکند تا آنها بتوانند خدمات مناسبی به کاربران خود در نقاط مختلف کشور ارائه دهند.
-
وی در این زمینه به استانهایی مانند کرمان و سیستان و بلوچستان اشاره کرده است که به دلیل محدود بودن ظرفیت انتقال مخابرات، مشکل سرعت پایین اینترنت به وجود میاید. جالب است بدانید که به گفتهی وزیر ارتباطات، چنین مشکلی در برخی مناطق تهران، مخصوصا مناطقی که جمعیت زیادی دارند، هم وجود دارد اما دلیل این مشکل در تهران، عدم رضایت شهروندان و شهرداری، برای احداث سایتهای مربوط به اپراتورهاست.
فیلترشکنها؛ یک سر این داستان
در ادامه وزیر ارتباطات بخشی از مشکلات مربوط به کیفیت اینترنت را متوجه فیلترینگ و تاثیر منفی آن میداند:
زمانی که مشکلات مربوط به کیفیت اینترنت به ما گزارش میشود و آن را بررسی میکنیم، متوجه میشویم مشکل اصلی فیلترینگ و اثر سویی است که این اتفاق بر تجربه کاربری میگذارد. روشن کردن فیلترشکنها باعث میشود استفاده از سرویسهای داخلی علاوه بر هزینه زیاد با کندی روبهرو شود. همین مسئله کیفیت اینترنت را خراب میکند. عمده شکایتی که از کندی ارتباط به ما ارسال میشود ناشی از تاثیر سو فیلترینگ بر کیفیت اینترنت است.
-
اگر به اخبار دنیای تکنولوژی علاقه مند هستید، ما را در شبکههای اجتماعی مختلف تلگرام، روبیکا، توییتر، اینستاگرام و آپارات همراهی کنید.
منبع خبر: ایرنا
ثبت نظر