خبر خوش: مبالغ کلاه برداری شده در سرویس‌های ارزش افزوده به کاربران باز می‌گردد

پایان وس.jpg

بالاخره پس از تلاش‌های بسیار، از 15 خرداد ماه، روند سابق سرویس‌های ارزش افزوده کنسل شده و کاربران تنها در صورت تمایل می‌توانند برای این سرویس‌ها بسته خریده و آن را فعال کنند. ضمنا مبالغ کلاهبرداری شده از کاربران (که تعداد شکایت آن‌ها 1.2 میلیون کاربر است)، به آن‌ها بازخواهد گشت.

وس یا همان سرویس‌های ارزش افزوده، سال‌های سال در ایران در حال اجرا بوده و حتی عده‌ی زیادی از کاربران از فعال بودن این سرویس‌ها روی گوشی خود اطلاع نداشتند اما هزینه‌ی این سرویس برای آن‌ها حساب می‌شده است. درواقع شرکت‌های ارزش افزوده بدون اطلاع کاربران، این سرویس‌ها را روی سیم کارت آن‌ها فعال کرده بودند.

محمد جواد آذری جهرمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اما سال‌ها با این سرویس‌های ارزش افزوده مخالف بود و حالا بالاخره توانست مصوبه پایان خدمات ارزش افزوده را اجرایی کند. گویا این مصوبه از 15 خرداد ماه 99 اجرایی شده و نتایج جالبی را به دنبال داشته است.

درواقع بنا به این مصوبه جدید، سرویس‌های ارزش افزوده حالا اعتبار ارزش افزوده برای کاربران نام دارد. به عبارتی کاربر در صورتی که بخواهد از این سرویس‌ها استفاده کند، باید بسته‌ی اعتباری خریداری کند، در غیر این صورت اپراتور نمی‌تواند سرویس‌های VAS را برای آن‌ها فعال کند. مسئله اینجاست که در دو هفته گذشته، کاربران استقبالی از سرویس‌های ارزش افزوده نکرده‌ و آن‌ها را روی خط خود فعال نکرده‌اند. به صورت دقیق بنا به گزارشات، تنها 16 هزار مشترک همراه اول و 80 هزار مشترک ایرانسل سرویس‌های VAS را فعال کرده‌اند و مابقی کاربران به فعال کردن این سرویس علاقه‌ای نداشته‌اند.

به گزارش معاون وزیر ارتباطات حدود 1 میلیون و 200 هزار شکایت مربوط به خدمات ارزش افزوده مطرح شده بوده که به مراجع قضایی ارائه شده‌اند. خوشبختانه وی توضیح داده است که این شکایات در مراجع قضایی تحت بررسی است و در صورت تشخیص کلاه برداری، پول‌ها به کاربران باز خواهند گشت. معاون وزیر ارتباطات در این خصوص چنین توضیح داده است:

مبالغی که تحت عنوان «سرویس خدمات ارزش افزوده» به صورت ناخواسته از یک میلیون و۲۰۰ هزار مشترک موبایل کسر شده بود، در دست رسیدگی قضایی قرار دارد.

-

منبع خبر: مهر


1 نظر درباره‌ی این پست نوشته شده است.

سعید

سه‌شنبه, 03 تیر 1399

طبق موارد گذشته، بسیار بعید میدانم که این خبر به واقعیت تبدیل شود. دست ِاین ها بگیر است و نه دست ِبده! بنابراین وقتی پولی را از ما دزدیدند، بعید است که با سلام و صلوات آن را پس بدهند! یک نمونه ساده: مگر زمانی که شرکت محترم!!! مخابرات، یک سیمکارت معمولی را در اواخر دهه هفتاد میلادی به قیمت یکی دو میلیون تومان به ما انداخت، آیا تا به حال سود و پول کلانی که از این غارت سراسری به جیب زد را به مردم برگردانده است که این دومی باشد؟

پاسخ

ثبت نظر