مرکز ملی فضای مجازی: ایجاد مشابه داخلی کلاب هاوس به راحتی مقدور است

clubhouse.jpg

با افزایش محبوبیت شبکه اجتماعی کلاب هاوس، مرکز ملی فضای مجازی از بخش خصوصی خواسته است تا با توجه به سادگی انجام چنین کاری، مشابه داخلی آن را ایجاد کند.

این روزها کلاب هاوس در بین کاربران مختلف محبوبیت خاصی پیدا کرده است و به سرعت در حال جذب کاربر است. آغاز محبوبیت ClubHouse به واسطه‌ی مصاحبه‌ی ایلان ماسک و حضور بیشتر از 10 میلیون کاربر در آن بود. در روزهای اخیر شایعاتی درباره فیلترینگ این برنامه منتشر شده بود اما نهایتاً دادستان کل کشور توضیح داد که هنوز تصمیمی در این باره گرفته نشده است.

حالا اما مرکز ملی فضای مجازی معتقد است که ایجاد سرویس داخلی که مشابه با کلاب هاوس باشد، کار دشواری نیست. امیر خوراکیان، معاون حقوقی و امور مجلس مرکز ملی فضای مجازی ضمن دعوت از بخش خصوصی برای ایجاد کلاب هاوس داخلی، در این خصوص چنین توضیح داده است:

هر سرویس جدیدی متناسب با ویژگی‌هایی که دارد با اقبال کاربران و مخاطبان مواجه می‌شود. راه اندازی برخی از این سرویس‌ها به دانش فنی بالا، زیرساخت‌های ارتباطی گسترده و هزینه‌های بسیار زیاد نیاز دارد اما ویژگی‌های فنی و ترافیکی برخی دیگر به گونه‌ای است که راحت‌تر می‌شود به نمونه داخلی آن دست پیدا کرد. سطح دانش فنی و تجربه کشور به گونه‌ای است که هم اکنون ایجاد سرویسی مشابه کلاب هاوس به سادگی در داخل کشور مقدور است.

-

او در ادامه توضیح داده است که تولید نمونه‌ی داخلی هر سرویس حتماً نباید بعد از عدم دسترسی به آن صورت بگیرد. وی همچنین گفته است ایجاد سرویس و خدمات داخلی صرفاً به این معنا نیست که نباید از سرویس‌های خارجی بهره برد؛ اما ارائه‌ی سرویس‌های بومی، ضمن اینکه باعث افزایش استقلال کشور خواهد شد، دانش فنی داخلی را هم ارتقاء می‌دهد. وی معتقد است که در حال حاضر بسیاری از شرکت‌های داخلی که در کشور فعالیت دارند، به سادگی می‌توانند نمونه‌ی مشابه با ClubHouse را طراحی کنند.

وی علاوه بر دعوت از بخش خصوصی برای ایجاد سرویس‌هایی از این دست، از ارائه ضمانت‌های حقوقی برای عدم مداخله‌ی غیرمنطقی بخش‌های مختلف در چنین کارهایی خبر داده است. در آخر وی در این خصوص چنین توضیح داده است:

وی با اشاره به این که اگر می‌گوییم سرویس داخلی ایجاد شود، به معنای بستن مشابه خارجی آن نیست، می‌خواهیم کشور از یک استقلال نسبی در این حوزه‌ها برخوردار شود. بالاخره این شرکت‌ها با ما تعامل ندارند و کاملاً تحت نفوذ دولت‌های متخاصم قرار دارند و به صورت ابزار برای آن‌ها عمل می‌کنند لذا ما با تقویت سرویس‌های داخلی باید در مواقعی که آن‌ها برای ما محدودیت و مشکل ایجاد می‌کنند، بتوانیم نیازهای کاربران را تأمین کنیم.

-

اگر به اخبار دنیای تکنولوژی علاقه مند هستید، ما را در شبکه‌های اجتماعی مختلف تلگرام، روبیکا، توییتر، اینستاگرام و آپارات همراهی کنید.

منبع خبر: مرکز ملی فضای مجازی


3 نظر درباره‌ی این پست نوشته شده است.

مهرداد

چهارشنبه, 25 فروردین 1400

شما میتونید حتما هم میتونیدفقط یه مشکلی هست که هیچوقت نمیفهمید اونم اینه که یه انسان میتونه باهوش باشه که شما هستید ولی دلیلی نداره که عاقل باشه شما باهوشید میتونید کلی بودجه بگیرید یه مشابه بسازید ولی یادتون باشه مردم میفهمند اینم یه دزدی دیگه است و اینکه هیچکس توی پیام رسان و شبکه اجتماعی ایرانی و .... وارد نمیشه لطفا پول مردم رو به باد ندید

پاسخ

a

پنج‌شنبه, 26 فروردین 1400

انسان؟ باهوش؟ اها اره نازی ها هم انسان های باهوشی بودن :))

دانشجوی جوان

دوشنبه, 20 اردیبهشت 1400

آقا منم میدونم که میتوانیم ولی اگر میتوانستیم مرفتیم اون سامانه مزخرف دان رو درست طراحی میکردیم! شما قبلا امتحانتون رو پس دادین و اعتمادی به شماها نیست! وقتی آدمای غیر متخصص سر کار باشن هیچ وقت نمونه داخلی نخواهیم داشت! البته اگر بعدش شبکه های اجتماعی خارجی رو فیلتر نکنین که مردم بزور از سامانه های شما استفاده کنن! روبیکا و ابهاماتش چیزیه که هنوز داره راجبش توی گروه های امنیت شبکه بحث میشه و هنوز مشکل داره!
سروش و ایتا و آی گپ قبلا نمونه های داخلی بودن که عدم صلاحیت خودشونو نشون دادن! جان من حالی نبند اعصای مارو بهم نریز متخصص
اصلا تو میدونی کد نویسی چیه که شدی رئیس فلان جا! ههه

پاسخ

ثبت نظر