وان پلاس با قیمت گذاری وان پلاس 8 پرو به مبلغی بسیار بیشتری از گوشیهای سابقش، نشان داده است که دیگر قصد تولید پرچمداران اقتصادی را ندارد. حالا سوال اینجاست که وان پلاس بعدی کدام برند خواهد بود؟
برند وان پلاس 7 سال است که با گوشیهای پرچمدار اما اقتصادی خود که با عنوان پرچمدار اقتصادی شناخته میشوند، در بین مردم سراسر دنیا، مخصوصا در بازارهای آمریکا، چین و هند محبوبیت ویژهای بدست آورده است. اما وان پلاسی که در سال 2020 دیدیم، با وان پلاس سابق تفاوتهای بسیاری دارد.
درواقع وان پلاس 8 پرو گوشی پرچمدار 2020 وان پلاس است که با قیمت 899 دلار معرفی و راهی بازار شده است. قیمت این گوشی اگرچه نسبت به رقبای 1000 دلاریاش کمتر است اما اگر بخواهیم وان پلاس را با خودش مقایسه کنیم، میبینیم که قیمت پرچمداران این کمپانی در مدتی کوتاه رشد بسیاری داشته است. همین ماجرا باعث شده است تا عنوان "پرچمدار اقتصادی" دیگر با سیاست جدید وان پلاس هم خوانی نداشته باشد.
اگرچه سیاست وان پلاس تغییر کرده است اما باید دید که چه کمپانیهایی این قابلیت را دارند که لقب "پرچمدار اقتصادی" را برای گوشیهای خود به ارمغان ببرند. با فیسیت همراه باشید تا این موضوع را بررسی کنیم.
شیائومی؛ اولین گزینهای که ذهن میآید
شیائومی چند سالی است که با گوشیهای قدرتمند و در عین حال خوش قیمتش به خوبی جای خود را در بین کاربران باز کرده است. پرچمداران این کمپانی از سری Mi از جمله شیائومی Mi 10 و Mi 10 پرو با قیمت بسیار مناسب در حال حاضر از پرطرفدارترین پرچمداران در سراسر دنیا هست. از این رو احتمالا شما هم در لحظه اول تصور میکنید که شیائومی بتواند عنوان قاتل پرچمدار را بدست بیاورد اما باید به یک مسئله مهم اشاره کنیم.
گوشیهای می 9 و می 8 واقعا از چنین رویکردی بهره میبردند اما با Mi 10 وMi 10 Pro ماجرا تغییر کرد. درواقع قیمت می 10 و می 10 پرو در برخی مناطق حتی از وان پلاس 8 پرو هم بیشتر است.
بنابراین به نظر میرسد که شیائومی با تغییر سیاستهای اخیرش نمیتواند این عنوان را بدست بیاورد.
پوکو؛ باید آینده را دید
پوکو زیربرندی از شیائومی است که امسال با گوشی پوکو F2 پرو گرد و خاک زیادی به پا کرد. این گوشی در خارج چین و هند از رابط کاربری Poco 2.0 بهره میبرد. به صورت کلی این گوشی جدید پوکو با توجه به مشخصات، ظاهر و قیمت 500دلاری که دارد میتواند توجه علاقه مندان به وان پلاس را به سمت خود جلب کند.
البته یکی از ایراداتی که به پوکو وارد است، قیمت گذاری مختلف برای پوکو F2 Pro در نقاط متفاوت اروپا بود. این مسئله میتواند به ضرر پوکو شود. به هر ترتیب از آنجایی که پوکو به تازگی از شیائومی جدا شده است، بنابراین به نظر میرسد که برای دیدن سیاست دقیق پوکو باید منتظر رونمایی از پوکو F3 پرو باشیم.
ریلمی و سیاستی دوگانه
ریلمی سیاستی دوگانه دارد و به نظر میرسد که نه تنها میتواند جایگزینی برای وان پلاس باشد، بلکه به جایگاه شیائومی هم چشم دارد. درواقع ریلمی به صورت ماهانه محصولات جدیدی را رونمایی میکند که در بخش گوشی هوشمند میتوانیم به ریلمی X50 پرو و ریلمی X2 پرو اشاره کنیم. این محصولات در عین حال که بسیار قدرتمند هستند و قیمت مناسبی هم دارند، از طراحی سادهای بهره میبرند. قیمت این گوشیها در مقایسه با نمونههای مشابهی که دارند، تقریبا نصف است و همین موضوع ریلمی را به گزینهای محتمل برای جایگزینی وان پلاس تبدیل میکند.
در ابتدا به سیاست دوگانه ریلمی اشاره کردیم، درواقع این کمپانی محصولاتی از جمله ساعت و مچ بندهای هوشمند را هم طراحی و راهی بازار کرده است که قیمت بسیار مناسبی دارند. از این رو به نظر میرسد که ریلمی قصد دارد در این حوزه جای شیائومی را بگیرد.
ال جی؛ شاید جانی دوباره بگیرد
در گذشتهای نه چندان دور ال جی یکی از پرطرفدارترین برندهای گوشی هوشمند بود اما این روند به واسطه اشتباهات ال جی تغییر کرد. حالا اما پس از مدتی، ال جی با گوشی Velvet توانسته است حداقل در بازار گوشیهای میانرده جای خودش را باز کند. این گوشی به لطف مشخصات و قابلیتهایی همچون پشتیبانی از 5G، در مقایسه با هم ردههایش قیمت مناسبی دارد.
با این وجود Velvet به جای بهره بردن از پردازنده اسنپدراگون 865، به پردازنده میانرده اسنپدراگون 765G مجهز شده و این نقطه ضعف باعث شده تا نتوانیم velvet را به عنوان پرچمدار معرفی کنیم.
مسئله دیگر اینجاست که ال جی یک کمپانی تک کاره نیست که بتواند مانند وان پلاس تمرکزش را تنها روی گوشی هوشمند بگذارد و در حوزههای دیگر هم فعالیت دارد.
ایسوس؛ در مسیر موفقیت
ایسوس در سال گذشته عملکرد موفقی داشت. از جمله این موفقیت میتوانیم به معرفی گوشی گیمینگ ROG Phone 2، قدرتمندترین گوشی گیمینگ اشاره کنیم. از سوی دیگر ذن فون 6 هم امسال معرفی شد.
اگرچه ذنفون 6 نتوانست آنطور که باید فروش خوبی را تجربه کند اما شاید اگر کمبودها و نقصهای ذنفون 6 برطرف شود، ایسوس بتواند جایگاه سابق وان پلاس را بدست بیاورد. از جمله مشکلات ذنفون 6 میتوانیم به عدم بهره بردن از شارژ بی سیم، عدم مقاوت در برابر نفوذ آب، پردازش کند تصاویر و... اشاره کنیم.
وان پلاس؛ جایگزین خودش
شاید هیچ برندی مانند خود وان پلاس نتواند جای خودش را بگیرد. این احتمال وجود دارد که وان پلاس علاوه بر تولید خانوادهای مجزا، هر ساله پرچمداران اقتصادی خود را راهی بازار کند. با این وجود در کنار این پرچمداران، یک خانواده دیگر از پرچمداران را با قیمت بالاتر معرفی کند تا بتواند در این بازار هم جا باز کند.
در این حوزه شایعاتی درباره گوشی وان پلاس Z وجود دارد که آن را نسخهای ضعیفتر و البته اقتصادی نسبت به وان پلاس 8 پرو معرفی میکند. بنا به تصاویر منتشر شده، ظاهر این گوشی از نظر ظاهری دقیقا مشابه با وان پلاس 8 پرو خواهد بود. البته گفته میشود که وان پلاس Z از پردازنده اسنپدراگون 765G بهره ببرد و از 5G هم پشتیبانی کند. احتمالا این گوشی با قیمت زیر 700 دلار راهی بازار شود.
حالا باید دید که آیا خود وان پلاس میتواند این جای خالی ایجاد شده در بازار موبایل را برطرف کند یا اینکه سایر برندها، موفق به کسب این جایگاه خواهند شد.
نظر شما در این خصوص چیست؟ به نظر شما کدام برند میتواند وان پلاس بعدی باشد؟
اخبار مرتبط:
وان پلاس 8 و 8 پرو؛ اولین گوشیهای اجراکننده فورتنایت با رفرش ریت 90 هرتزی
اگر به اخبار تکنولوژی علاقه مند هستید، ما را در شبکههای اجتماعی مختلف تلگرام، روبیکا، توییتر، اینستاگرام و آپارات همراهی کنید.
منبع خبر: androidauthority
ثبت نظر