سیگنال، اپلیکیشن پرطرفدار و جنجالی، آیا سیگنال جایگزین واتساپ می‌شود؟

پیام رسان سیگنال.jpg

به دنبال شفاف سازی واتساپ در خصوص سیاست‌های حریم خصوصی خود و فروش داده‌های کاربران به شرکت‌ها، حالا کاربران زیادی به سمت سیگنال رفته‌‎اند.

واتساپ یکی از محبوب‌ترین پیام رسان‌ها در سراسر دنیاست که این روزها خبر ساز شده است. این پیام رسان حالا بیشتر از 2 میلیارد کاربر در سراسر دنیا دارد و بارها و بارها به واسطه‌ی الگوریتم رمزنگاری موسوم به end-to-end-encryption، واتساپ روی امنیت این پیام رسان تاکید کرده است. با این حال سیاست‌های حریم خصوص واتساپ از سال 2016 تغییر کرد. این تغییرات در جهتی بود که داده‌های کاربران در دسترس فیسبوک، کمپانی صاحب واتساپ قرار بگیرد.

اگرچه این تغییرات از سال 2016 اعمال شد اما بسیاری از کاربران به آن واقف نبودند و هفته‌ی گذشته بود که شاهد شفاف سازی بیشتر سیاست‌های واتساپ برای کاربران بودیم. درواقع به نظر می‌رسد که از همان سال 2016، عملاً اطلاعات خصوصی کاربران واتساپ در اختیار فیسبوک قرار می‌گرفته است.

پیشنهاد فیسیت :شرط جنجالی واتساپ؛ اطلاعات خود را با فیسبوک به اشتراک بگذارید یا واتساپ را پاک کنید!

با این وجود، حالا واتساپ اعلام کرده است که در تاریخ 8 فوریه 2021، همه‌ی کاربران باید با سیاست‌های این شرکت موافقت کنند (سیاست‌هایی که به اشتراک گذاری اطلاعاتی مانند پروفایل، آدرس IP و... با برخی شرکت‌ها می‌انجامد) در غیر این صورت امکان استفاده از واتساپ را نخواهند داشت.

اگرچه به نظر می‌رسد که مدت‌هاست داده‌های شخصی ما به عنوان کاربران واتساپ، در اختیار فیسبوک قرار می‌گیرد، اما با مشخص شدن این موضوع برای کاربران، عده‌ی زیادی به فکر مهاجرت از واتساپ افتاده‌اند.

در این بین سیگنال به پیشنهاد ایلان ماسک، مدیرعامل تسلا، به عنوان یکی از جایگزین‌های واتساپ مطرح شده است. با انتشار اخبار مختلف در خصوص پیشنهاد سیگنال توسط ایلان ماسک، در روزهای اخیر شاهد مهاجرت تعداد زیادی از کاربران واتساپ به این پیام رسان بودیم.

برتری‌های امنیت پیام رسان سیگنال

اولین موضوعی که باید مطرح کنیم این است که سیگنال هم درست مانند واتساپ و تلگرام، از رمزنگاری end-to-end بهره می‌برد. از این رو امنیت ارتباط تضمین شده است. (توضیح تکمیلی: اگرچه وب سایت‌ها و سرویس‌های مختلف کنونی از جمله پیام رسان‌ها از سرویس SSL بهره می‌برند اما مشکل اینجاست که خود سرور اصلی که بین گیرنده و فرستند قرار دارد، می‌تواند به پیام‌ها دسترسی داشته باشد اما در رمزنگاری end-to-end این اطلاعات حتی برای خود سرور هم مشخص نخواهد بود و تنها دو طرف ارتباط می‌توانند از پیام‌های ارسالی مطلع شوند.) حتی برخی از متخصصان امنیت معتقد هستند که امنیت سیگنال بهتر از واتساپ هست.

نکته‌ی مثبت در خصوص پیام رسان سیگنال وابسته نبودن آن به هیچ سازمان، شرکت تبلیغاتی و... است. درواقع در حال حاضر سیگنال داده‌های مربوط به کاربران خود را به هیچ شرکتی نمی‌فروشد.

از طرفی علاوه بر ایلان ماسک، مدیرعامل توییتر، جک دوروسی هم از امنیت سیگنال گفته و آن را تمجید کرده است.

قابلیت‌ها و ویژگی‌های سیگنال

در پیام‌ رسان‌های کنونی، قابلیت‌هایی مانند چت دو نفره، چت گروهی (ایجاد Group link برای به اشتراک گذاری گروه)، تماس صوتی و ویدئویی، امکان به اشتراک گذاری تصویر و صوت و...، ویژگی‌های کاملاً معمولی هستند و همه‌ی پیام رسان‌ها از این قابلیت‌ها بهره می‌برند. سیگنال‌ هم از این قابلیت‌ها بهره می‌برد. این پیام رسان به صورت رایگان و امن برای گوشی‌های اندرویدی و iOS در دسترس کاربران است. حتی نسخه‌ی دسکتاپ آن هم وجود دارد که به مراتب بهتر و کامل‌تر از نسخه دسکتاپ واتساپ است. یکی از دیگر ویژگی‌های این پیام رسان این است که می‌توانید از آن به عنوان پیام رسان پیش‌فرض گوشی خود (در فرم SMS) انتخاب کنید.

یکی از ویژگی‌های پیام رسان سیگنال، امکان ارسال پیام‌های محو شونده است با ضربه زدن روی سه نقطه‎‌ی بالای نمایشگر، می‌توانید آن را در قسمت Disappearing messages ببینید.

در حال حاضر در همه‌ی پیام رسان‌ها، امکان مشاهده‌ی آخرین بازدید کاربران (البته اگر خودشان این اجازه را بدهند)، وجود دارد اما در سیگنال، آخرین بازدید کاربران نمایش داده نمی‌شود.

پیام رسان سیگنال، نصب، ویژگی‌ها، دسترسی‌ها.jpg
پیام رسان سیگنال، نصب، ویژگی‌ها، دسترسی‌ها -

یکی از عواملی که باعث می‌شود یک پیام رسان رشد کند، اقبال عموم کاربران به سمت آن است. حالا و در شرایط پیش آمده، شاهد هجوم کاربران واتساپ به سیگنال هستیم. حتی تعداد این کاربران به حدی زیاد بوده است که گاهی پیام‌های تایید هم دیر برای کاربران ارسال می‌شود. با این حال باید ببینیم که در این رقابت، واقعاً برنده‌ی نهایی کدام پیام رسان خواهد بود؟ نظر شما در این خصوص چیست؟ شما کدام پیام رسان را ترجیح می‌دهید.

اخبار مرتبط:

اگر به اخبار دنیای تکنولوژی علاقه مند هستید، ما را در شبکه‌های اجتماعی مختلف تلگرام، روبیکا، توییتر، اینستاگرام و آپارات همراهی کنید.

منبع خبر: faceit


16 نظر درباره‌ی این پست نوشته شده است.

امین قلی زاد

چهارشنبه, 24 دی 1399

والا من از اول هم از واتساپ خوشم نمیومد. ولی بخاطر فیلتر تلگرام و هجوم ملت به سمت واتساپ اومدم رو واتساپ. ان شاء الله که واتساپ شکست بخوره.
یه مورد دیگه اینیستا هم مال فیس بوک هست و اطلاعات رو تو سرورش ذخیره میکنه و اطلاعات مهم تری از جمله عکس هم توش هست ولی کسی براش مهم نیست!

پاسخ

فرزاد

شنبه, 27 دی 1399

شکست بخوره تو خوشحال میشی؟ بجاش میتونی بری پیامرسان های داخلی
اینیستا بازیکن فوتباله، ولی عکس و اطلاعاتمون دست فیسبوک باشه بهتره تا دوستان کمونیست

whats

یک‌شنبه, 28 دی 1399

اخ اخ لعنتی اصلا تو از اول هم از کل ایران جلو بودی با این سطح پیش بینی بی نظیرت :))
اره واسه ما مهم نیست تازه بابتش خوشحال هم هستیم تا چش بعضیا در آد!

علی

دوشنبه, 20 بهمن 1399

دوست عزیز بنده شخصا کمونیسم رو به فرماسونر ترجیح می دم!

سجاد

چهارشنبه, 24 دی 1399

تلگرام بوده و خواهم بود

پاسخ

آرش کاویانی

پنج‌شنبه, 25 دی 1399

درووووووووووووود بر بوقچیها و تبلیغاتچیهای بی جیره و با جیره!
بابا ول کنید
ملی گرایی به چیه وقتی ما حتی از نرم افزارهای خوب بومی استفاده نمیکنیم!
و با یه انگ و برچسب همشهریها و هم میهن هامون را رد میکنیم؟!
اخه تا کی مرغ همسایه! غازه!
یه روز وایبر، بعد تلگرام، بعد واتساپ، بعد سیگنال، بعدش کجا؟!
از ماست که بر ماست

پاسخ

ناشناس

پنج‌شنبه, 25 دی 1399

تا وقتی دست جنایتکاراست! فکر کردی با این کامنتا چیزی درست میشه؟ جالبه اینجور وقتا اسامی اصیل ایرانی دار میشین :))

حاج کتلت

جمعه, 26 دی 1399

باتوم نذر بیت المال
خون نذر خدا
موسسه مصاف رو با توالت بین راهی هم تاخت نمیزنیم.

ناشناس

جمعه, 26 دی 1399

سلام حاجی از حاج املت خبر داری؟ دیگه واسش قمپز انتقام هارد در نکردن

alireza

شنبه, 27 دی 1399

سلام
بنده تقریبا از همه نرم افزارهای پیام رسان جهان از چینی و ایرانی و روسی و آمریکایی و .... استفاده کرده ام .
در ایرانی ها بیسفون پلاس و ایتا را خیلی خوب و سریع دیدم . و همانند تلگرام و حتی بهتر کار می کند .
ولی در مورد خارجی ها تلگرام و توییتر خیلی عالی و بی دردسر است .

حاج کتلت

جمعه, 26 دی 1399

علیک السلام اخوی
والا حقیقتش حاجی املت چسبیده کف ماهیتابه ول نمیکنه، داریم میسابیمش در بیاد؛ بعد ذلک انشالله به حول و قوه الهی تعدادی موشک بی خطر برای مواضع دژمن پست خواهیم کرد.

پاسخ

no vote

شنبه, 27 دی 1399

حاجی سر جدت موشک ول نکن بیشترش تو کرمانشاه رو سر خودمون میفته بقیشم باعث مرده شدن مارمولکای بیابون میشه گناه دارن :))

سه‌شنبه, 07 بهمن 1399

حاجی گرینوف

سه‌شنبه, 07 بهمن 1399

حاجی گرینوف

علی

شنبه, 27 دی 1399

در بین داخلی‌ها، این گپ هست که بهترین کیفیت تماس صوتی رو داره.

پاسخ

no vote

شنبه, 27 دی 1399

دربین کابران، این شما هستین که بیشترین ماله رو میکشین، خسته نباشین واقعا :))

azad

شنبه, 27 دی 1399

آیا برنامه های داخلی هم میتونن مث تلگرام صدای مردم باشند و اطلاعات مخالفان رو به حکومت ندن و مخالف سیاسی شناسایی و دستگیر نشه؟
همه میدونیم که مخالفان سیاسی تو ایران زندانی یا اعدام و شکنجه میشن
تو همین تلگرام و توییتر هم تهمت مزدور اسراییل و امریکا بودن بهشون میزنید چرا؟ چون انتقاد میکنن از نظام :))))
حالا تصور کن همین مخالفان بیان از برنامه های داخلی استفاده کنن ..

پاسخ

علی

شنبه, 27 دی 1399

@no vote
سلام
آدمی نیستم که بیخود حرف از چیزی بزنم. از تیکه انداختن‌های سیاسی‌و... هم خوشم نمیاد. الان جواب میدم چون تیتر خبر برام تازه اومد، وارد شدم تا نظر‌ها رو بخونم.
تبلیغ گپ کردم، چون نتیجه‌شو دیدم.
بهتره بجای ربط دادن مسائل به هم و حاشیه درست کردن، تجربه کاربری رو بگیم، نظر شما هم سرجای خودش محترمه.
موفق باشید.

پاسخ

حسين

یک‌شنبه, 28 دی 1399

نسخه ويندوزش نصب کردم.. بار اول بارکد رو از سيگنال اندرويد اسکن کردم .. وقتي وارد نسخه ويندوز شد، اينترنت گوشي هم قطع کردم و هر سري با ويندوز وارد برنامه سيگنال ميشم نياز به اينترنت گوشي نيست (بر خلاف واتس اپ که براي نسخه وب بايد حتما گوشي به اينترنت وصل باشه)... و اينکه در اندرويد ميشه ارتباط دستگاه‌هاي متصل(مثل نسخه ويندوز) هم قطع کرد ، تماس صوتي تصويري هم با نسخه ويندوز ميشه گرفت

پاسخ

ثبت نظر