تا به امروز انتظار داشتیم که سیستمعامل هارمونی 2 برای محصولاتی که کم اهمیتتر هستند، رونمایی شود؛ اما مقامات این کمپانی چینی اعلام کردهاند که هواوی پی 50 قرار است که با هارمونی 2 به بازار عرضه شود.
از سال گذشته که فشار حداکثری دولت ترامپ به هواوی به بالاترین شکل ممکن رسید، این کمپانی چینی دیگر نمیتوانست از بخشی از امکانات اندروید استفاده کند، ازجمله پلی استور و اپلیکیشنهای اختصاصی گوگل در لیست تحریمی قرار داشت. به همین دلیل هواوی سرویس موبایلی خود را به جای سرویس گوگل منتشر کرد. به عنوان مثال اپ گالری به جای پلی استور منتشر شده است. بااینحال، سران شرکت چینی به این نتیجه رسیدند که درکنار استفاده از سیستمعامل اندروید برای محصولاتشان، سیستمعاملی بومی را توسعه دهند.
در روزهای اول معرفی سیستمعامل هارمونی شاهد استفاده این سیستمعامل در محصولاتی مانند لوازم خانگی و اشیای هوشمند بودیم و نسخهی دوم نیز برای استفاده از تبلت و گوشیهای هوشمند هواوی مورد استفاده قرارگرفت. بر همین اساس انتظار داشتیم تا سیستمعامل هارمونی 2 در ابتدای انتشار برای محصولات میانرده یا پایینرده هواوی منتشر شود، اما گزارشهای جدید نشان از این دارد که با رونمایی هواوی از سری پی 50، رونمایی از سیستمعامل هارمونی 2 نیز خواهد بود و این تلفن هوشمند با هارمونی 2 ارائه میشود.
به هر حال آن چیزی که به نظر میرسد، این است که هواوی سری پی ۵۰ را در تمامی بازارهای دنیا با سیستمعامل هارمونی ۲ عرضه نخواهد کرد؛ دلیل ان هم کاملا واضح است و احتمالا چنین نسخهای از سری جدید پرچمداران هواوی، تنها به بازار چین محدود خواهد بود. یک نکتهای که تعجب برانگیز است، این است که سیستمعامل درحالتوسعهی هواوی امکان اجرای اپلیکیشنهای اندرویدی را دارا میباشد.
هواوی بعداز تحریمها بازار آمریکا را به طور کل از دست داد و آن چیزی که مشخص است سهم این کمپانی از بازار اروپاست که روز به روز در حال کاهش است؛ بنابراین، عرضهی تلفنهای هوشمند با سیستمعامل هارمونی ۲ میتواند هواوی را باردیگر به عرصهی رقابت بازگرداند. البته باید به این نکته توجه داشت که با تغییر دولت آمریکا و انتقال قدرت به بایدن، روابط شرکت هواوی با ایالات متحده بهتر خواهد شد یا همچنان این روابط تیره و تار باقی خواهد ماند.
البته هواوی در این ماههای گذشته نشان داده که چگونه میتواند به کار خود ادامه دهد، این کمپانی علاوه بر محدودیت نرمافزاری گوگل، حتی برای تولید تراشههای کرین نیز بهمشکل خورد و برای تأمین قطعات موردنیازش با شرکتهایی مانند کوالکام و مدیاتک همکاری خواهد کرد.
اگر به اخبار دنیای تکنولوژی علاقه مند هستید، ما را در شبکههای اجتماعی مختلف تلگرام، روبیکا، توییتر، اینستاگرام و آپارات همراهی کنید.
منبع خبر: androidauthority
ثبت نظر