ایالات متحده در تلاش برای بازگرداندن رهبری خود در صنعت نیمهرسانا، 6.4 میلیارد دلار به سامسونگ الکترونیک، غول کرهای، یارانه میدهد.
این یارانه برای ساخت کارخانه جدید تولید تراشههای پیشرفته در آستین تگزاس و همچنین ارتقای تأسیسات موجود این شرکت در همان ایالت استفاده خواهد شد.
این اقدام بخشی از برنامه بزرگتر دولت آمریکا برای تقویت زنجیره تامین نیمهرسانا در داخل کشور است. واشنگتن پست اعلام می کند که واشنگتن در تلاش است تا وابستگی خود به تولیدکنندگان خارجی تراشه را کاهش دهد و از بروز اختلالاتی که در سالهای اخیر رخ داده، مانند کمبود جهانی تراشه، جلوگیری کند.
سامسونگ در حال حاضر در حال ساخت یک کارخانه تراشه 17 میلیارد دلاری در تیلور تگزاس است. این یارانه جدید به این شرکت کمک میکند تا ظرفیت تولید خود را در این تاسیسات افزایش دهد و همچنین یک کارخانه جدید در همان ایالت تا پایان دهه بسازد.
علاوه بر این، سامسونگ یک مرکز تحقیق و توسعه جدید در ایالات متحده تاسیس خواهد کرد و یک کارخانه "بستهبندی پیشرفته" تراشه نیز در این کشور احداث میکند. این کارخانه تخصصی، تراشههای مختلف و قطعات الکترونیکی را کنار هم قرار میدهد تا برای استفاده در گوشیهای هوشمند، خودروها، هواپیماها و هزاران دستگاه دیگر آماده شوند.
انتظار میرود که این پروژه در طول پنج سال آینده 17000 شغل در زمینه ساختوساز و 4500 شغل در بخش تولید ایجاد کند.
این یارانه جدیدترین مورد از یک سری کمکهای مالی دولت آمریکا به شرکتهای نیمهرسانا است. هفته گذشته، ایالات متحده 6.6 میلیارد دلار به TSMC، بزرگترین تراشهساز جهان، و در فروردین ماه 8.5 میلیارد دلار به اینتل برای انتقال تولید تراشه به خاک آمریکا یارانه اعطا کرد.
جینا ریموندو، وزیر بازرگانی آمریکا، در این باره گفت:
«کل زنجیره تامین نیمهرسانا، از تحقیق و توسعه تا بستهبندی، در چند موقعیت آسیایی متمرکز شده است. این مسئله زنجیره تامین ایالات متحده را در برابر اختلالات بسیار آسیبپذیر میکند. این سرمایهگذاریها به ایالات متحده اجازه میدهد تا دوباره در جهان پیشگام و رهبر باشد.»
این اقدام با استقبال گرم رهبران صنعت و مقامات دولتی مواجه شده است. مارک لوین، رئیس و مدیر عامل انجمن صنعت نیمهرسانا آمریکا، گفت: «این یارانهها یک گام مهم در جهت تقویت زنجیره تامین نیمهرسانا در ایالات متحده و تضمین امنیت اقتصادی کشور ما است.»
انتظار میرود که این سرمایهگذاریها به افزایش تولید تراشه در ایالات متحده، ایجاد شغل و تقویت رهبری این کشور در صنعت نیمهرسانا کمک کند.
اگر علاقهمند دنیای تکنولوژی هستید حتما شبکههای اجتماعی فیسیت را در اینستاگرام، تلگرام، روبیکا، توییتر و آپارات را دنبال کنید.
منبع خبر: washingtonpost
ثبت نظر