طرح کوشا؛ راهی برای کنترل استفاده‌ی دانش آموزان از اینترنت

طرح کوشا.jpg

به دلیل رواج آموزش مجازی و استفاده‌ی دانش آموزان از اینترنت، طرح کوشا به اجرا درآمده تا نحوه‌ی فعالیت دانش آموز کنترل شود. البته در حال حاضر تنها ایرانسل روش فعال سازی طرح کوشا را مشخص کرده است.

به دنبال شیوع کرونا و برگزاری کلاس‌های مدرسه به صورت مجازی، نگرانی‌هایی درباره نحوه‌ی استفاده دانش آموزان از اینترنت وجود دارد. در این خصوص روش‌های مختلفی مانند استفاده از نرم افزارهای کنترل والدین توصیه می‌شود اما حالا وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از فعال شدن طرح کوشا در ایرانسل خبر داده است که با هدف مراقبت از دانش آموزان ارائه شده است. محمد جواد آذری جهرمی در این خصوص چنین توضیح داده است:

برای مراقبت از دانش‌آموزان در فضای مجازی، طرح «کوشا» در ایرانسل فعال شد. با شماره گیری *۵۵۵*۳*۳#، سیم کارت در طرح کوشا قرار گرفته و دسترسی کودکان صرفاً به سایت‌های اعلامی آموزش و پرورش فراهم است. سیم کارت با شماره گیری *۵۵۵*۳*۴# به شرایط عادی باز می‌گردد. همراه اول و رایتل و شاتل موبایل هم به زودی نحوه فعالسازی طرح کوشای خود را اعلام خواهند کرد.

-

طرح کوشا چیست؟

درواقع ایرانسل برای محافظت از دانش آموزان در فضای اینترنت، طرح کوشا را کلید زده است. به واسطه‌ی فعال سازی این طرح، دانش آموز تنها به وب سایت‌هایی دسترسی خواهد داشت که از سمت آموزش و پرورش اعلام شده است. در حال حاضر طرح کوشا صرفا برای سیم کارت‌های ایرانسل قابل فعال سازی است اما به زودی در اپراتورهای همراه اول، رایتل و شاتل هم شاهد ارائه‌ی این طرح خواهیم بود.

فعال سازی طرح کوشا در ایرانسل

برای فعال سازی طرح کوشا در ایرانسل، کافی است شماره #3*3*555* را شماره گیری کنید. غیرفعال کردن این طرح هم بسیار ساده است و با گرفتن شماره #4*3*555* می‌توانید سیم کارت را به حالت اولیه برگردانید.

به محض اعلام روش‌ فعال سازی طرح کوشا در سایر اپراتورها، از طریق همین صفحه اطلاع رسانی خواهیم کرد.

اخبار مرتبط:

بهترین برنامه‌های رایگان کنترل والدین

اگر به اخبار دنیای تکنولوژی علاقه مند هستید، ما را در شبکه‌های اجتماعی مختلف تلگرام، روبیکا، توییتر، اینستاگرام و آپارات همراهی کنید.


6 نظر درباره‌ی این پست نوشته شده است.

فرزاد

سه‌شنبه, 15 مهر 1399

تو ممکلت همیشه بجای آموزش درست و اطلاع رسانی بدون جهت، کنترل و نظارت و حفاظت و سرکوب بوده.
مثل اینه کبریت رو از ادم دور کنن که جایی رو اتیش نزنن! بجاش میتونن با آموزش درست و بدون عقده کبریت رو به روشن کردن تاریکی های دنیا تبدیل کنن

پاسخ

saman

سه‌شنبه, 15 مهر 1399

به بچه هشت نه ساله که نمیشه آموزش داد وارد فلان سایت نشو، کودک قبل از سن بلوغ، بلوغ فکری لازم برای تشخیص خوب از بد رو نداره و باید علاوه بر آموزش محدودیت دسترسی هم وجود داشته باشه، حتی تو آمزیکا هم قانونی به نام "CIPA" برای حمایت از کودکان و محدودیت دسترسی کودکان به سایت های نا مناسب وجود داره، اتفاقا آقایان خیلی دیر به فکر حفاظت کودکان در فضای مجازی افتادن

آرش

چهارشنبه, 16 مهر 1399

عقده کبریت؟ :))))))))))

آرمان

چهارشنبه, 17 دی 1399

آقا سامان اون قانونی که میفرمایید فقط برای وب سایت های بزرگسال و هکینگ و غیره وجود داره این کل اینترنت رو قطع میکنه به جز وب سایت به درد نخور آموزش و پرورش!
بازم هم مقایسه کنید با آمریکا!

arshammaster

جمعه, 09 آبان 1399

خخخخ چه قدر جالب بچه های الان خار مادر تکنولوژی رو میکنن تو قبر در میارن این کار ها واسشون جواب نمیده برید جم کنید من تو هر سالیت عشقم بکشه چرخ میزنم

پاسخ

آرمان

چهارشنبه, 17 دی 1399

ای کاش به جای این طرح های به درد نخور زیرساخت رو قوی تر میکردند، حیف از اینهمه بودجه که با سوء مدیریت دود میشه میره هوا

پاسخ

ثبت نظر