به دنبال شیوع کرونا در کشور و تعطیلی دانشگاهها و مدارس، آموزش مجازی به عنوان یک راه حل در نظر گرفته شده است. با این وجود ستفاده از پیام رسانهای خارجی در دستگاههای حاکمیتی، دولتی، مدارس و دانشگاهها ممنوع شد.
به دنبال شیوع کرونا در کشور و تعطیلی دانشگاهها و مدارس، آموزش مجازی به عنوان یک راه حل در نظر گرفته شده است. در این بین شبکههای اجتماعی محبوب که خارجی هم هستند، مورد استفاده قرار میگیرند. با این وجود شب گذشته معاونت فضای مجازی دادستانی کل کشور از ممنوعیت استفاده از پیامرسانهای خارجی در دستگاههای حاکمیتی، دولتی، مدارس و دانشگاهها خبر داد. معاون فضای مجازی دادستانی کل کشور در این خصوص چنین توضیح داد:
بر اساس قوانین و مقررات کشور و مصوبات شورای عالی فضای مجازی هر گونه استفاده دستگاهها از شبکههای اجتماعی خارجی ممنوع بوده و تخلف است و در برخی موارد جرم محسوب میشود. لذا با توجه به تعطیلات مراکز آموزشی هر گونه آموزش از راه دور از طریق این شبکهها ممنوع است و باید بر بستر شبکههای اجتماعی داخلی باشد.
-
در این شرایط، جاویدنیا توضیح داده است که اگر کلاسی بر این بسترها برگزار شود، ضمن نداشتن وجاهت قانونی، دانش آموزان و دانشجویان تکلیفی برای حضور در آن را ندارند. وی در این خصوص چنین توضیح داده است:
چنانچه در بسترهای خارجی ممنوعه، کلاس و آموزشی برگزار شود، فاقد وجاهت قانونی است و دانش آموزان و دانشجویان تکلیفی برای حضور در این آموزشها ندارند و دانشجویان و والدین دانش آموزان می توانند نسبت به این امر از طریق حراست دستگاههای مربوطه شکایت و اعتراض خود را منعکس کنند.حراست دستگاهها هم مکلف به بررسی و ممانعت از این فعالیتها و در صورت استنکاف انعکاس موضوع حسب مورد به هیئتهای تخلفات اداری یا مراجع قضایی (استنکاف از اجرای قوانین و مقررات کشور موضوع ماده ۵۷۶ قانون مجازات اسلامی) هستند و خود حراستها نیز در صورت عدم اجرای وظایف، دارای مسئولیت خواهند بود.
-
جاویدنیا در آخر نظر و توصیهاش به مردم در خصوص استفاده از شبکههای اجتماعی خارجی را چنین بیان کرد:
خواهش ما از همه مردم و مسئولان و مدیران مراکز آموزشی این است که با بصیرت کافی به ویژه در این ایام که دعوت مردم به شبکههای اجتماعی خارجی که ابزار عملیات روانی علیه مردم و ایجاد هراس و جنگ اقتصادی و سیاسی علیه کشورمان است، قطعا کمک به دشمن در ایراد خسارت به کشور محسوب میشود، تمام هم وغم خود را بر ترک شبکههای ویرانگر و بدتر از کرونای خارجی بگذاریم تا انشاءالله از کرونای بیبصیرتی و بیعملی در فضای مجازی خلاصی یابیم و این بار مردم مسئولان کرونازده فضای مجازی کشور را درمان و از خواب غفلت بیدار کنند و مانع تداوم برخی خیانتهای نفوذیها شوند.
-
اخبار مرتبط:
آموزش مجازی و از راه دور به دنبال احتمال تعطیلی مدارس و دانشگاهها فراهم شد
نقشه بلد تمام بیمارستانهای نگهدارنده بیماران کرونا را نمایش میدهد
آیا ویروس کرونا کنفرانس WWDC 2020 اپل را به تعطیلی میکشاند؟
ما را در شبکههای اجتماعی مختلف تلگرام، روبیکا، توییتر، اینستاگرام و آپارات همراهی کنید.
منبع خبر: ایسنا
ثبت نظر