سرعت و کیفیت اینترنت، مخصوصا اینترنت موبایلی در ایران، یکی از مهمترین گلایههای کاربران را تشکیل میدهد. حالا رتبه بندی معتبری مشخص شده است که میانگین سرعت دانلود و آپلود موبایلی در سراسر دنیا و ایران را مشخص میکند.
سرعت و کیفیت اینترنت، مخصوصا اینترنت موبایلی در ایران، یکی از مهمترین گلایههای کاربران را تشکیل میدهد. اگرچه وزیر ارتباطات برای بهبود شرایط راههایی را در نظر گرفته است و به عنوان آخرین کار هم میتوانیم ازنت سنج پلاس نام ببریم اما واقعیت این است که سرعت اینترنت موبایلی در ایران بسیار پایین است.
درواقع به تازگی سرویس Ookla پوشش اینترنت موبایل را تحت بررسی قرار داده است. در این بررسی برای اولین بار، امارات متحده عربی، با پیشی گرفتن از کره جنوبی، به عنوان کشور ارائه دهنده سریعترین اینترنت موبایلی شناخته شده است. در امارات سرعت دانلود 87.01 مگابیت و سرعت آپلود هم 24.51 مگابیت بر ثانیه است. کره جنوبی به عنوان دومینکشور، دارای سرعت دانلود 83.9 و سرعت آپلود هم 17.62 مگابیت بر ثانیه است و میزان سرعت دانلود و آپلود این کشور به صورت عجیبی در ماههای اخیرکاهش یافته است. (سرعتها به صورت میانگین بیان شدهاند.)
جالب است بدانید به صورت میانگین در سراسر دنیا، سرعت دانلود از طریق اینترنت موبایلی 31.95 مگابیت و سرعت آپلود هم 11.32 مگابیت بر ثانیه است. حالا مسئله اینجاست که ایران در این رتبه بندی جایگاه خوبی ندارد و از میانگین جهانی هم پایینتر است.
درواقع ایران با سرعت آپلود 27.53 مگابیت بر ثانیه و سرعت دانلود 11.32 مگابیت بر ثانیه، در رتبه 70 جهانی قرار گرفته است. این در حالی است که در این رتبه بندی کلا شامل 140 کشور است.
پیشنهاد فیسیت:
معاون مرکز فضای مجازی: نسبت ترافیک اینترنت داخلی به خارجی باید 70 به 30 باشد
آیا این رتبه بندی صحت دارد؟
سوالی که مطرح میشود این است که آیا دادههایی که از طریق این وب سایت منتشر شده و این رتبه بندی، صحت دارد یا نه؟ باید بگوییم که داده های این وب سایت حاصل تست سرعتهایی است که توسط صدها میلیون نفر در سراسر جهان به صورت ماهیانه انجام میشود و از این جهت میتوان آ نرا مقیاس قابل قبولی به شمار آورد.
پرطرفدارترین اخبار این روزها:
راههای پیشگیری از بیماری کرونا؛ با نگاهی تکنولوژیک
دورکاری؛ شیوهای برای جلوگیری از شیوع کرونا بین کارمندان
ما را در شبکههای اجتماعی مختلف تلگرام، روبیکا، توییتر، اینستاگرام و آپارات همراهی کنید.
منبع خبر: techradar
ثبت نظر