عضو هیئت مدیره نصر تهران: اکنون چیزی به نام اینترنت نداریم

iran.JPG

عضو هیئت مدیره سازمان نظام صنفی رایانه‌ای تهران تاکید دارد اکنون چیزی به نام اینترنت نداریم و آنچه که وجود دارد یک شبکه دست و پا شکسته و ناپایدار است. جامه‌بزرگ اعتقاد دارد توسعه شبکه ملی اطلاعات در نبود دسترسی آزاد به اینترنت به بهانه استقلال، یک فریب بزرگ و اشتباه تاریخی خواهد بود.

به نقل از روابط عمومی سازمان نظام صنفی رایانه‌ای استان تهران، «کیوان جامه‌بزرگ»، عضو هیئت مدیره این سازمان در واکنش به فیلترها و محدودیت‌های اخیر در اینترنت کشور، گفت:

«در حال حاضر چیزی به‌نام اینترنت نداریم. چیزی که وجود دارد یک شبکه دست و پا شکسته و ناپایدار است که مسئولان هم به صراحت گفتند هیچ حسابی روی تداوم فعالیت پلتفرم‌های بین‌المللی آن باز نکنید. نتیجه این سیاست این است که در آینده، اقتصاد دیجیتال هم نخواهیم داشت و پیرو آن سایر صنایع کشور نیز در این شکاف دیجیتالی سال‌ها عقب‌ می‌افتند.»

او با تاکید بر توسعه و تکمیل شبکه ملی اطلاعات به‌عنوان یک زیرساخت ضروری برای هر کشور، اعتقاد دارد این شبکه بدون وجود اینترنت پایدار و دسترسی آزاد مردم و کسب و کارها به آن عقیم و بی‌فایده خواهد بود: «چه اینکه سیاست‌های تحدیدی حاکمیت، آن ‌را در نگاه شهروندان به نهادی مذموم بدل می‌کند.»

این فعال صنفی با بیان اینکه در سازمان نظام صنفی رایانه‌ای استان تهران طرح دیدگاه‌ها، نقد و پیشنهاد سیاست‌ها و همچنین پیگیری تحقق خواسته‌های بخش خصوصی را وظیفه خود می‌داند، اظهار داشت شبکه ملی اطلاعات یک لازم غیرکافی است که در نبود دسترسی آزاد به اینترنت و پلتفرم‌های بین‌المللی به یک امر زائد غیرکاربردی تبدیل می‌شود. توسعه آن به بهانه حرکت در مسیر استقلال یا تحقق اقتصاد دیجیتال، نیز یک فریب بزرگ و اشتباه تاریخی در کشور خواهد بود.

jamebozorg.jpg
-

جامه‌بزرگ باور دارد شبکه‌های اجتماعی بین‌المللی، امروزه درگاه تعامل با بسیاری از منابع علمی، آموزشی، سرگرمی، خبری و… است. واقعیتی که هیچ‌گاه در یک پلتفرم بسته داخلی محقق نمی‌شود:

«روزانه میلیون‌ها عنوان محتوای تخصصی در شبکه‌های اجتماعی و فضای مجازی منتشر می‌شوند و متخصصان دنیا از همین طریق با یکدیگر شبکه‌سازی می‌کنند و از یکدیگر می‌آموزند. مگر می‌شود به دانشگاه‌ها و مدارس کسب و کار، انجمن‌های تخصصی علمی، نشریات معتبر بین‌المللی، افراد شاخص و تاثیرگذار بر صنایع گفت بیایید در پلتفرم‌های داخلی ما فعالیت کنید؟ مگر می‌توان به شرکای بین‌المللی گفت در پیام‌رسان‌های ایرانی فعالیت کنید؟»

وی با بیان اینکه بسیاری از ارتباطات روزانه کسب‌و‌کارها با شرکای تجاری بین‌المللی بر بستر همین شبکه‌های اجتماعی و پیام‌رسان‌ها صورت می‌گیرد، این‌ها را بدیهیاتی دانست که از جانب متولیان امر فیلترینگ و صیانت‌گران انکار می‌شود.

اقتصاد دیجیتال فراتر از کسب و کارهای اینترنتی است

عضو هیئت مدیره سازمان نظام صنفی رایانه‌ای استان تهران اعتقاد دارد اگر قدری دایره نگاه وسیع‌تر شود، فاجعه‌ای بزرگتر عیان می‌شود، بیان کرد: «به‌نظر می‌رسد،از آنجا که فهم برخی از مسئولان از اقتصاد دیجیتال صرفاً محدود به شرکت‌های اینترنتی و خدمات عمومی است، تصور می‌کنند با داخلی کردن آن‌ها مردم مجبور به استفاده از آن شده و نهایتاً این فضا را کنترل‌ می‌کنند. ولی واقعیت این است که اقتصاد دیجیتال فراتر از کسب و کارهای اینترنتی است و ظرفیت نقش‌آفرینی به‌عنوان پیشران توسعه سایر بخش‌های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کشور را داراست.»

اگر به اخبار دنیای تکنولوژی علاقه مند هستید، ما را در شبکه‌های اجتماعی مختلف تلگرام، روبیکا، توییتر، اینستاگرام و آپارات همراهی کنید.

منبع خبر: فیسیت

پویان معصومی.jpg

پویان معصومی - کارشناس تولید محتوا

نویسندگی در حوزه تکنولوژی یکی از تفریحات و علاقه مندی‌های من به عنوان یک فارغ التحصیل رشته مهندسی تکنولوژی نرم افزار است که به کار اصلی بنده تبدیل شده و تولید محتوا را به صورت ویژه‌ای دنبال می‌کنم.

اگر پیشنهاد یا انتقادی داشتی با من در ارتباط باش.



حتما در اینستاگرام من را دنبال کنید.


0 نظر درباره‌ی این پست نوشته شده است.

ثبت نظر