برای خرید گوشی مناسب به این نکات دقت کنید.

برای خرید گوشی مناسب به این نکات دقت کنید.

در مرحله اول موارد استفاده گوشی را مشخص کنید.

در مرحله نخست باید مشخص کنید که از گوشی‌ای که می‌خواهید خریداری کنید چه انتظاراتی خواهید داشت و موارد استفاده خود از گوشی را مشخص کنید، به طور مثال آیا صرفاً می‌خواهید از گوشی برای مکالمه با کیفیت بالا استفاده کنید و یا هدف شما وب‌گردی و دنبال کردن اخبار روز در دنیای اینترنت است. پس در مرحله اول موارد استفاده گوشی را مشخص کنید.

بعد از مشخص کردن موارد استفاده و انتظاراتی که شما از گوشی مورد نظر دارید، آسان‌تر می‌توانید گوشی را انتخاب کنید. برای مثال اگر شما صرفاً به دنبال گوشی مناسب برای مکالمه با کیفیت بالا هستید، نیاز به خرید گوشی هوشمند با هزینه بالا نیست، شما به سادگی می‌توانید گوشی معمولی با هزینه کم خریداری کنید و برای مکالمات از آن استفاده کنید. اما در صورتی که به دنبال تلفن همراه برای عکاسی، گوش دادن موزیک، وب‌گردی و گشت و گذار در اینترنت هستید، باید گوشی هوشمند خریداری کنید.

در بازار امروز، شما با قیمت‌های متفاوتی می‌توانید گوشی هوشمند خریداری کنید، گوشی‌های هوشمندی هستند که قیمت‌ بالایی دارند و گوشی‌هایی هم هستند که با اینکه هوشمندند ولی قیمت متوسط و مناسبی دارند. کلیه گوشی‌های هوشمند خدمات تقریباً مشابهی را به شما ارائه می‌دهند و از نظر کارایی بسیار به هم نزدیک هستند، تفاوت تنها در کیفیت آن‌ها است.

حالا وارد مشخصات جزیی‌‌تری از آن می‌شویم. اولین مورد ظاهر گوشی شماست. کارخانه‌های سازنده گوشی سعی می‌کنند طراحی منحصربه‌فردی برای محصولات خود اجرا کنند و هر کدام از این کارخانه‌ها طرح خاص خود را دارند. مورد دیگر در مورد ظاهر گوشی که نباید از آن غافل شد، ابعاد گوشی است. بیش‌تر گوشی‌های هوشمند صفحه نمایش لمسی دارند، پس اندازه هر گوشی ارتباط مستقیمی با اندازه صفحه نمایش آن دارد. پس دقت به اندازه صفحه نمایش گوشی‌های هوشمند لمسی که فاقد کیبورد هستند، بسیار مهم است. برای صفحه نمایش در گوشی‌های هوشمند، ۳ تا ۴ اینچ اندازه بسیار مناسبی است.

جنس و استحکام بدنه گوشی، مورد مهم بعدی در انتخاب آن است. برخی گوشی‌ها دارای جنسی هستند که در مقابل ضربه مقاومت‌تر هستند و همچنین ضدآب‌اند. گوشی‌هایی که در جنس بدنه آن‌ها از فلز استفاده شده باشد، غالباً مقاومت بیش‌تری در برابر ضربات دارند و مقاوم‌تر هستند.

مورد مهم دیگر صفحه نمایش است، در موارد قبلی در مورد سایز معمول آن صحبت کردیم، اکنون باید به موارد دیگر چون دقت و تراکم پیکسل‌های صفحه نمایش دقت کرد. هرچقدر تراکم پیکسلی بالاتر باشد، تصاویر و متون در صفحه نمایش شفاف‌تر و دقیق‌تر نشان داده می‌شود. اگر تراکم تصویر بین ۲۰۰ تا  ۳۰۰  PPi (تعداد پیکسل‌ها درهر اینچ) باشد، صفحه نمایش گوشی شما، کیفیت نرمال و رضایت‌بخشی خواهد داشت و اگر تراکم تصویر در صفحه نمایش گوشی شما از ۳۰۰ PPi (تعداد پیکسل‌ها درهر اینچ) بیش‌تر باشد، شما گوشی با کیفیت نمایش بالا دارید.

سخت‌افزار گوشی مورد تعیین‌کننده دیگری است، که با استفاده از نوع کارایی شما از گوشی باید به سخت‌افزار گوشی دقت کنید سپس آن را انتخاب کنید. پردازش‌گر در گوشی شما نقش تعیین‌کننده‌‌ای دارد، البته که نباید این نکته را فراموش کرد ک پردازنده انتخابی شما بستگی به کاربرد گوشی برای شما دارد، برای مثال اگر شما اهل بازی با گوشی هستید، حتما باید گوشی با پردازنده قوی‌ با  تعداد هسته‌های بالا را انتخاب کنید.

مورد بعدی حافظه است، میزان حافظه مورد مهم دیگر است که در انتخاب گوشی باید به آن دقت کنید. میزان حافظه داخلی بسیار اهمیت دارد و چیز دیگری که بیش از آن با اهمیت است، میزان حافظه رم است چرا که فضای رم است که به شما تجربه‌ای روان از کار با گوشی هدیه می‌کند.

باتری مورد پراهمیت دیگر از سخت‌افزار گوشی است که نباید از آن غافل شویم. گوشی هوشمندی انتخاب کنید که عمر باتری طولانی داشته باشد. نکته دیگری که نباید فراموش کرد این است  که در صورتی که صفحه نمایش گوشی هوشمند شما بزرگ باشد، مصرف باتری بالاتری دارد و پیشنهاد می‌شود باتری آن بیش از دو هزار میلی آمپر باشد.

مورد نرم‌افزاری بسیار مهم، سیستم‌عامل گوشی انتخابی شماست. امروزه سیستم‌عامل‌های اندروید، ویندوزفون و"iOS"  بسیار رایج است. سیستم‌عامل "iOS" شما را محدود به انتخاب از میان محصولات اپل می‌کند ولی ویندوزفون و اندروید این‌گونه نیستند، گوشی‌های متنوعی با قیمت‌های مختلف دارای این سیستم‌عامل‌ها هستند. در مارکت ایران اندروید قدرت بیش‌تری دارد.


0 نظر درباره‌ی این پست نوشته شده است.

ثبت نظر